Осъдиха мъж, глътнал жива златна рибка

Смъртта била мъчителна: без кислород и в алкохол
23 апр 2014 17:51,
40
Осъдиха мъж, глътнал жива златна рибка
Снимка: Getty images/guliver photos

Британското кралско дружество за защита на животните отбеляза първата си победа в похода си срещу гълтачите на живи златни рибки, мода, наложила се в интернет, предаде Франс прес.

22-годишният Гавин Хоуп беше осъден на глоба от 330 британски лири и да заплати съдебните разходи по делото срещу него, възлизащи на около 1000 евро, съобщава БТА.

Хоуп се беше заснел по време на новогодишните празници как поглъща халба бира, текила, прясно яйце, храна за рибки и жива златна рибка. Клипчето той бе качил във Фейсбук.

Кралското дружество за защита на животните проведе кампания в началото на тази година срещу практиката "Neknominate", която се разпространи в интернет. Тя се състоеше в това да се отправи предизвикателство, което да бъде последвано от други потребители на мрежата.

Съдия в Гейтсхед в североизточната част на Англия осъди Хоуп въз основа на законодателството, наказващо жестокото отношение спрямо животните. Съдебният състав констатира, че златната рибка е умряла по особено мъчителен начин в стомаха на британеца поради липса на кислород, киселинността на стомашните сокове и алкохолното съдържание в него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: модасъдЗлатна рибка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
1
 
! Отговори
......... преди 9 години
Да този риболов се казва "спортен риболов" и рибата се връща обратно невредима! А относно Б-я, дайте и в цял свят да стане като при нас ***, не е ли по-добре да гледаме другите страни да се развиват , та сакън и ние след 20 години да ги последваме, а относно глобите в нашата родина кой е виновен рибката ли?!
28
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A, аз ще позлатя мъж глътнал жена ми жива!
27
0
 
0
 
! Отговори
До 27 преди 9 години
В днешно време риболова все по рядко е с цел да се нахраниш, по скоро е като спорт
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за една рибка и такива глоби а в БГ.се убиват деца и хора, и ги изкарват луди и ги пускат на свобода.
25
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
330 британски лири и да заплати съдебните разходи по делото срещу него, възлизащи на около 1000 евро....а Д. Драганов, обществена фигура в БГ, за пореден път хванат зад волана с алкохол заплашваш да убие някой на пътя с условна присъда и глоба 100 лв.....България!
24
0
 
1
 
! Отговори
.......... преди 9 години
Тук не става въпрос за риболов, за убиване за да се нахраниш, а за мода!!! Еми ще стане модерно да се гълтат, котки. Това е като с тричането пълна простотия и вместо хората да учат децата на любов към животните някой ден ще отглеждаме малки които ще вадят очите на връбчета за да си правят кефа!!!
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
От една страна, адски тъпо решение. Предполагам, част от съдиите са закусвали риба преди заседанието. От друга, хората, които се забавляват с яденето на живо животно и въобще убиват за удоволствие животинката, са ми дълбоко противни. Хубаво е , че наказват жестокостта по принцип. Прекаляват, да, но поне е гарантирано, че я наказват, а у нас...
22
0
 
5
 
! Отговори
Julian преди 10 години
По тази логика трябва да осъдят всички рибари, които по особено жесток начин пробиват устата на рибата с кука, след което също така жестоко и я разпорват при ваденето й, понякога когато рибата глътне куката по надълбоко тези *** разчекват устата й с клещи за да я извадят и накрая я оставят бавно и мъчително да умира в рибарника, и не стига това ами накрая се гаврят с мъртвото и тяло, като я овалват в брашно и я потопяват в гореща мазнина и накрая гадовете започват да ръфат от плътта и
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Британците са ненормални, като американските си братовчеди - и гълтащият рибката, и осъдилият го съдия.
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 11: Благодаря за инфото.Гледах видеото или поне част от най-пикантните подробности.Само ненормален човек може да си нарани така жестокочаст от тялото и то за да направи кефа на други откачалки.Има хора изпитващи огромна болка от киста или хемороиди,а този се осакати за цял живот.Сега ми стана ясно, че добрата стара Англия е богата единственона заграбеното от колониите.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А някоя акула няма ли да осъдят за дето разкъсва жертвите си по особено жесток начин?
18
1
 
7
 
! Отговори
песимист преди 10 години
Тия пък издребняват.Комунистите "глътнаха" икономиката на БГ и спестяванията на народа .Кой ше ги глоби или осъди??? ЕС ли ще се намеси и внесе справедливост??? Не вярвам.
17
0
 
5
 
! Отговори
xxx преди 10 години
До Анонимен"доста *** съм избил в последно време." A iade li gi?
16
4
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
***, не разбрахте ли, че англичаните го съдят не за изядената рибка а за златото което е погълнал. Ако рибката не беше златна, нямаше да го съдят !
15
1
 
12
 
! Отговори
ha ha преди 10 години
А, Италиянците кога ше ги награбят, че гълтат живи жаби, или жаби може, риби, не.
14
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Следващия път да си я навре през ауспуха да му шава отзад и да му масажира простатата!
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
доста *** съм избил в последно време. Това прави ли ме рецидивист?
12
4
 
14
 
! Отговори
Смешен съд ;-) преди 10 години
Скоро и за убийство на муха ще почнат да съдят ;-)
11
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А кога ще започнат "Големите западни братя" да осъждат и морално, и ефективно нашите управници за геноцид срещу собствения им народ и особено срещу етническите българи?
10
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
кво се правиме тука на светци, всички ядем риба. тоя щом може да не хаби ток, да си я яде жива. кво.

Спонсорирани публикации