Прокурорът на Крим стана интернет звезда

Клип за Наталия Поклонская събра 6 млн. гледания
23 апр 2014 13:16, Елка Василева
63
Прокурорът на Крим стана интернет звезда
Наталия Поклонская. Снимка: YouTube

Видеоклип за главния прокурор на Крим Наталия Поклонская събра почти 6 милиона гледания в интернет.

Само за пет дни броят на гледанията на клипа, направен от откъси от интервюта на прокурора, нарасна шест пъти, пише Lifenews.ru. Композицията Enjoykin Nyash Myash придоби популярност, съпоставима с известността на световните звезди.

33-годишната Наталия Поклонская стана изключително известна, след като през март 2014 г. получи поста на главен прокурор на Крим. Няколко дни след назначението й синеоката блондинка стана звезда в японските социални мрежи – там се появиха много нейни рисунки-портрети. След това интерес към нея започнаха да проявяват интернет потребителите и в други страни.

Образът на Поклонская освен това беше използван при създаването на руската модификация на знаменитата компютърна игра GTA. Сюжетът на модификацията се основава на събитията в Украйна, а главна героиня е прокурорът на Крим. Както и в живота, Поклонская ще се бори срещу престъпността в Крим.

„Наталия Поклонская набра популярност в социалните мрежи за много кратко време като най-милото и красиво момиче. Нейният характер и увереност ни дадоха основание да я направим главен герой в нашата модификация“, каза програмистът Артур Мартин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
6
 
18
 
! Отговори
омир преди 10 години
Тез червени домати, кой ги мама разклати...
5
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Седнала си е на златната мина.На 33 с такава длъжност и такова звание,явно някой наистина разбира от красота и тя от....
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стара новина.
3
2
 
32
 
! Отговори
ACID преди 10 години
Сладуранка.
2
2
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Красивая девочка.....
1
30
 
16
 
! Отговори
РАД преди 10 години
Милата девочка!Само може да гадае човек как на 33 г. се става гл. прокурор.Като гледам обаче в тоя край на света явно пагоните още са на мода, независимо, дали длъжността е цивилна или не. После ми говорете за това къде има демокрация и къде империализъм и милитаризъм :)

Спонсорирани публикации