Не всичко е злоба, омраза и война

Трогващи кадри, които показват, че светът е добро място
19 май 2014 21:15, Александър Попов
48

Италианският учител Антонио ла Кава е преоборудвал триколка в детска библиотека на колела. В нея има стотици книги, които той е купувал със собствени пари, и обикаля цялата страна, за да достави радост на децата. Снимка: img-fotki

Във време на тежки военни конфликти в различни точки на света, природни бедствия, погазване на човешките ценности ви предлагаме една галерия, която показва, че светът е хубаво място.

В подбраните от AdMe.ru кадри са показани примери за подражание от цял свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Надежда за човечеството може би има, но не и за БГ матряла. Без значение богати ли са или бедни за повечето ни сънародници тези снимки са глупост. Важно е далаверка да става и някакъв келипир да падне.
38
0
 
3
 
! Отговори
pool_79 преди 9 години
Снимка номер 10, спомням си като дете, дядо ми ме водеше на детска градина, а магазина беше до блока ни и сутрин беше затворен,но касите с кисело и прясно мляко седяха пред магазина.. и хората минаваха взимаха си и оставяха стотинки на касите!
37
0
 
5
 
! Отговори
До 33 преди 9 години
До ТаняИма надежда за света извън България!
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички имаме нужда точно от такива истории, за да не забравяме, че на света има и добро.
35
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Надежда за света винаги има, но не и за България, тук нищо не важи, обикновено при бедните народи се открива човещина, тука и най-бедни и най-богати зли и празни.
34
1
 
13
 
! Отговори
nemam nervi преди 9 години
С такива кадри трябва да започват вечерните емисии новини и ще се радвам повечето да са от България, но като гледам броя на коментарите нородо населението мая не го интересуват направените добрини
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Комплименти за автора, който ни направи свидетели на това, и на хората от снимките, разбира се. Дай, Боже, повече такива хора.
32
0
 
25
 
! Отговори
Респект! преди 9 години
Искам повече такива статии и снимки. Благодаря за хубавите моменти, които ме предоставиха тези снимки!
31
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами те тия кадри много повече ме разреваха от :"Син закла майка си", "Майка закла сина си", "Дядо изнасили прабаба си" и пр.
30
0
 
31
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Има надежда за този свят!
29
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво на автора! отдавна не съм използвал "браво" за днес.бг!Знам че автора чете коментарите, така че БРАВО, продължавай в същия дух!
28
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
S goliama doza rezerva prochetoh pod snimkite che hristiani paziat musulmani po vreme na molitva i musulmani paziat hristiani. Vsichko ostanalo e mnogo hubavo i milo.
27
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекрасно, благодаря на днес.бг. Тези снимки са, като "балсам за душата" на фона на всичко, което се случва в прекрасната ни родина и ужасната ни държава. Ще се радвам, ако сайта направят един подраздел в който всеки ден публикуват такива снимки или новини, защото поне мен ме карат да се чувствам добре и за миг да усетя, че все пак има и добро.
26
0
 
22
 
! Отговори
Рени преди 9 години
Дай Боже повече добрини! Днес.бг поздравления за решението!
25
31
 
5
 
! Отговори
онбашията преди 9 години
агънцето на снимка 2 го чака нож, не се разкисвайте толкова.
24
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Благодаря Ви Днес,бг. Имах нужда да видя, че света е хубаво място!Моля Ви продължавайте да показвате всеки ден такива кадри и нека те стоят на първо място до края на деня, между лошите новини от света с които сме залети всекидневно.
23
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато гледам такива новини, ме изпълва вяра в човечеството. Но защо доброто е така крехко, а злото толкова силно и обединено??? Не е ли много по-лесно да сме добри?
22
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Навсякъде по света има добри и лоши хора ... Обиколил съм целия свят и едно нещо, което съм забелязал е, че помощ можеш да очакваш само от беден човек. Също така човек трябва да премине през много трудности за да добие някаква стойност съществуването му.
21
2
 
8
 
! Отговори
човече преди 9 години
До муспидали защото е твърде късно си толкова трескав. Една чудесна рецепта, практикувана от полевия фелдшер на Швейк, през ПСВ ще ти помогне да си върнеш разума. Завий се на голо с мокър чаршаф и си легни, ако не се освестиш, веднага си направи клизма със студена вода.
20
19
 
7
 
! Отговори
муспи преди 9 години
До моите *** почитатели, които щом напиша нещо против евреите излизат в бойна тревога, с ориенталски гняв. Защо не се разгнивите че за две десетилетия евреите намалиха българите с 1/3? Ще ви кажа, защото вие ще се правите на глухи - защото сте евреи и всяка събота в синагогата пиете българска кръв и дъвчете българско месо.