Животът не е само самба, трябват си и сълзи...

Вижте реакцията на феновете след разгрома от Германия
Обновена: 10 юли 2014 14:17 | 9 юли 2014 09:38, Александър Попов
118

Снимка: Reuters

Една мечта на 200 милиони души бе пронизана смъртоносно. Седем пъти!

Вместо да се вихри очакваната самба, Бразилия потъна в сълзи. След най-срамния си мач в историята на световните първенства от щаба на националния отбор се чува само едно: Простете ни!

За футболна нация като бразилската обаче думите са слаби. Унижението от големия конкурент Германия ще се помни дълго, а всички на терена ще бъдат запомнени като "главни герои" в нереалното 1:7.

Вижте мъката на една цяла нация и радостта на германците след историческия полуфинал. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: Германиябразилия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айн, цвай, драй, фиер, фюнф, зекс, зибен, аут!
61
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АРХАНГЕЛ до 49: ДА ТИ ОТГОВОРЯ, ПОНЕ ИМАМ ПРАВО НА ОТГОВОР!:) КАРАМ НЕМСКА КОЛА, ОТ 1988 Г. И НЕ БИХ СИ КУПИЛ ЯПОНСКА НИКОГА! НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА НИКАК ЦЕНАТА НА ЕДНА КОЛА НА СТАРО, НОВО ИЛИ В МОРГАТА! В ЕДНА МАШИНА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ Е КОЛА ИЛИ ДВУКОЛКА МИ ХАРЕСВА ПРЕЦИЗНОСТТА, МИСЪЛТА И ДАЛИ СЛЕД 15 ГОДИНИ КОГАТО Я ПОГЛЕДНА ЩЕ МИ ТРЕПНЕ СЪРЦЕТО ОТНОВО! МНЕНИЕ НА ИНЖЕНЕР, А НЕ НА ТЪРГОВЕЦ!:) ЯВНО СИ ОТ ПОСЛЕДНИТЕ!:)
60
5
 
43
 
! Отговори
Мартин преди 9 години
Бразилия още от първия мач срещу Хърватска си пролича че ще са грешката на това световно .....добре че Германия я поправи тая грешка :)
59
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кошмарът още не е свършил, в събота бразилците ще се изправят срещу Аржентина или Холандия хохохо
58
5
 
26
 
! Отговори
Дотар Соджат преди 9 години
По данни на агенти на ЦРУ внедрени в немското правителство, лично Меркел на полувремето е звъннала на Йоаким Льов за да накара бундестима да спре да вкарва през второто полувреме, тъй като имало опасност резултата да стане двуцифрен и безредиците в бразилия да станат масови. :) :) :)П.С. Това е само спорт, не трябва да се впрягат толкова бразилците.
57
3
 
24
 
! Отговори
до 60 преди 9 години
Ами аз съм ТУК от 14 години, така че съм разбрал много за немците. Разбрал съм, че и те са хора, както много други и съм разрал, че уважение се печели с труд и бистър ум!!!
56
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прекалено фаворизираха бразилците преди световното, всички големи компании почнаха да предлагат продукти с цветовете на бразилския национален, топката я нарекоха на тяхно име, съдиите ги подкрепяха, FIFA ги избута чак до полуфинала, сякаш цялото светновно едвали не беше замислено като реклама за бъдещия "шампион" Бразилия и... немците ги унищожиха. Мога само да предположа дали не са ги помолили да спрат да нижат голове, че Блатер сигурно е получил аритмия.
55
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вижте, случаят не е абсолютен. Дупка във времето и нещата се обръщат. Често се случва, последният път в асансьора. Ако всички китайци скочат съгласувано земната вълна ще поправи прецисията и Сахара ще стане като в неона.
54
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Меси не подавал ръка на малко момченце дошло на терена!!!тъй, че съм за Холандия!
53
6
 
13
 
! Отговори
do 48 преди 9 години
За треньорът съм съгласен, ама за отбора не. Има един Клосе и един Йозил в немския отпор. Подолски отдавна не е фактор вече! Мюлер им начатка головете. А и не разбирам този проблем! Всички футболни отбори изглеждат така, поради простият факт, че във всяка държава има и малциства. Това са играчи родени в Германия, т.е. са си немци! Бразилия да не би да е чист отбор?! Ти не знаеш кой какви корени има в Бразилия! В крайна сметка треньорът е немски и много добре си подрежда играчите!!!
52
17
 
10
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ до 49 преди 9 години
До 49 - за колите- простите бг кратуни карат немски коли по 2 причини- първата е, че немското пропагандно списание 'аутобилд' определя модата и втората е, че уж немските коли най-малко губели от цената си на старо! Както е известно- *** най го е страх да не настине и да не се мине! Затова и в обявите има само ауди, мерцедес, бмв и фв! Японци и корейци отдавна са по-добри, но на *** тиквата е дебела и непристъпна:)))
51
2
 
6
 
! Отговори
До 46 преди 9 години
До АнонименЛично аз карам РЕНО. Обаче не разбирам каква е връзката между колата ми и нац. отбор на Германия. Това, че не харесвам стила на игра на отбора им, не означава, че не уважавам германците като народ.
50
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бразилците трябваше да се откажат от мача след 30мин. Така Германия щеше служебно да ги бие само с 3:0. Ба-си резила :-)))
49
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До циникаАбе, man, я се скрий!Ставаш смешен!Ясно, че си за Бразилия на това световно, но си свали розовите очила и спри да ръсиш глупости.Приеми загубата като мъж и стига си ревал.
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Немците си заслужиха победата. Съдията на няколко пъти забрави да даде жълт картон и фалове срещу Мюлер, само и само да ги бутне бразилския отбор, но до тук беше с бутането. От самото начало го бутат като домакин. Баста! Надявам се Холандия да бият, че да гледаме европейски футбол на финала.
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абсолютно съм отвратен и аз хипопотами плуват в реката Дунав. Неестествено е.
46
1
 
18
 
! Отговори
Do 9 преди 9 години
До R9И какво предлагаше?Да спрат германците да играят в 20мин, защото резултата е 3:0???И след това цял мач да се мъчат да удържат бразилците да не изравняват?А онези да напират и да вярват, че могат да обърнат мача.Да се отдръпнат германците и да оставят инициативата на бразилците?И какви са тези измислени приказки за феър плей? и щото е домакина, видиш ли да не ги бием с много!!Разбирам, че си за БРазилия, но sorry!Ти разбираш от футбол, колкото сигурно и от ядрена физика.
45
6
 
11
 
! Отговори
дядо преди 9 години
Как мислите,германците излекуваха ли хемороидите на бразилските ***?
44
2
 
19
 
! Отговори
с. преди 9 години
До циникаАбе да ти кажа по-големи любимци на УЕФА от БърцилонЪ няма!:)А иначе Бразилия не заслужаваха финал!Колкото и да се сучете фенчетата им това е истината!Снощи при 0-1 пак се пробваха с кални номерца и просене на дузпи,което им е коронен номер!Няма как да уважавам подобен отбор независимо,че имат страхотни играчи!Цял свят им се смя за мача срещу хърватите!Даже и анимационно филчме се появи!Така,че си го отнесоха повече от заслужено!Иначе не съм кой знае какъв фен на швабите честно казано
43
11
 
8
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Нямам претенции, че разбирам от футбол, но безспорно герой номер 1 е треньорът на Германия! Всичко зависи от него! Съвсем друга тема е, че и отборът на Германия вече не е отбор на Германия, а някаква глобалистичната сбирщина! И те играят за пари, а не за идея! В този смисъл съжалявам, че Италия и Испания отпаднаха!