Мъжът на 39 години става невидим за младите мацки

Двойна гуша и побеляваща коса отблъскват жените
44
Мъжът на 39 години става невидим за младите мацки
Снимка: Reuters

Към края на 30-те си години мъжете стават сексуално непривлекателни за младите жени заради посивяващата коса и двойната брадичка, сочат резултати от допитване публикувано във в. "Дейли мейл". Това обаче надали се отнася за Дейвид Бекъм, Брадли Купър и Леонардо ди Каприо, макар и да са на тази възраст.

Най-очевидният признак за промяната е, че жените вече не заглеждат такива мъже в кръчмата. Те се превръщат по-скоро в татковци, отколкото в секссимволи. Вторият най-цитиран признак е побеляващата коса, посочен от 37 процента от анкетираните.

Другите признаци, освен двойната брадичка и оредяващата коса, са развалените зъби, казаха от поръчалата изследването Краун клиник в Манчестър.

В анкетата 52 процента от запитаните посочват, че мъжете започват да губят привлекателността си малко преди да навършат 40. Причините не са свързани само с остаряването. 62 процента от жените предполагат, че повечето мъже към края на 30-те вече са ангажирани и не си струва да се пробват с тях.

Мъжете осъзнават промените и затова трансплантациите на коса са най-популярни сред навършилите 40 години. Роби Уилямс например, който стана на 40 през февруари, призна, че е подсилил косата на слепоочията си. Явно той не е искал да стане "невидим мъж".

Дейвид Бекъм миналия месец беше заснет с посивяла брада, но само след дни среброто изчезна. Очевидно той е започнал да я боядисва.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
15
 
! Отговори
шщд преди 9 години
Да, той затова Коко Динев е заплодил половината Пайнер!
16
2
 
36
 
! Отговори
Филип преди 9 години
Глупости от 1001 нощ. Хубавият мъж и на 50 ще го харесват, същото важи и за жената. Човек трябавя да се подържа, най вече за себе си и за патниора си. Според мен усмивката, положителното отношение към живота и хората са важни фактори за да бъде един човек харесан, фъншният вид е един бонус, но както казах, човек трябав да се подържа, за да се чувства добре.
15
1
 
27
 
! Отговори
Iv преди 9 години
Годеникът ми е на 38 и изглежда страхотно, а това първо сребро в косите винаги ми е харесвало. Неподдържани и непривлекателни мъже има във всяка възраст
14
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе баш си е невидим без пари. Не че с жените не е същото.Никой не е особено привлекателен след 35 и от двата пола, айде гледайте болезнената истина.
13
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жената гледа само парите. Нищо друго не я интересува. Наричат го с други имена като "сигурност", "закрила", "внимание", но то си става дума за пари.Пример - Дилян Пеевски и приятелката му.
12
1
 
19
 
! Отговори
milan преди 9 години
az pak jeni pod 30 ne gledam i sam na 37 pikli ne mi triabvat
11
3
 
33
 
! Отговори
Всичко се променя преди 9 години
Едно момиче на 14-15 години едва ли забелязва момчета по-голями с повече от една година от нея. За нея това са някакви одъртяли чичковци /чичко на 18 години например/. С всяка измината година отношението на жените се променя и примерно една жена на 18 години вече осъзнала, че е жена, "вижда" мъже доста по-възрастни от нея. Ако на 30-40 жената не се е омъжила, тя вече "вижда" всички мъже, стига да има поне малко акъл в главата. Няма как един мъж на 39 години да е невидим за жените над 35 години.
10
4
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 9 години
Както е казал поета:Любви все возрасты покорны!В този смисъл не съм съгласен с номер 5, че трябва да си търсят партньор на техните години и не става въпрос и за дебели портмонета, както доста комплексирано повтарят някои. Нормално е мъж на всякаква възраст да е двойка с жена на всякаква възраст, въпреки че при голяма разлика в възрастта това е рядкост. Мъжете над 50 години са идеален партньор за неомъжена жена,която е вече над 30, но те тъпо и упорито продължават да се опитват с заклети ергени
9
30
 
18
 
! Отговори
Кабалероса преди 9 години
Странно аз съм на 42 и не забелязвам занижено женско внимание слизайки от новото W222 купе на паркинга на яхтеното на Марина Диневи с една Behike в ръка и запътвайки се към своята Oceanis 38 на Beneteau.
8
2
 
11
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Всичко е индивидуално. Някои не стават и на 30, други на 70!Зависи коя клечка сте изтеглили - късата или дългата / или по-скоро твърдата или меката/.Зависи и от жената.А и младите мацки да си гледат младите момчета, съгласна със 7 Анонимен.Явно става въпрос в статията само за финансовата привлекателност.
7
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За всеки влак си има пътници...Като гледам ,някои момичета на по 17- 18 години ,какви паласки и диференциали имат изобщо не се притеснявам за цвета на космите си ...На 50 съм ,а почти никой не ми дава повече от 40 години...5 етажа ги качвам всеки ден на бегом по няколко пъти!
6
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Накрая може да си отрежат и ташаците, за да не им личи
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двойна брада след 39?!?! Ако се тъпче като *** и не спортува, ДА, ще има двойна брада. А, като цяло двойната брада е ГЕН!!! Освен това за какво им е на млади жени около 20 да гледат мъже на двойна възраст от тях?!?! НОРМАЛНО Е да си гледат връстниците. Който е заинтересван от портомонето на мъжа, ще хване такива и на по 150 кила с шкембета, развалени зъби, плешиви и прочие. А един добре подържан мъж и на 45-50 може да изглежда добре. Няма да е тинейджър много ясно, но ше има излъчване.
4
7
 
8
 
! Отговори
... преди 9 години
Абе така е ама не е баш така, щото като гледам дъртаци и на по 89 с голеееми и много банкови сметки се женят за мадами на по 19-20 годинки така, че така е ама не е баш така!
3
2
 
11
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Това е вярно само за англосаксонските държави. Мъжете също чувстват кога стават невидими, но по-важното е за кого стават такива. Един мъж на 50 години е видим за част от жените и невидим за друга част - основното тук е възрастта, за голяма част от жените до 30 години, той е невидим, а за тези над 30 е видим. Побелялата коса нищо не означава, още повече при тези бои за коса. Шансът на жените да си намерят мъж е по-голям сред обвързаните мъже в края на 30-те в сравнение с вечните стари ергени.
2
3
 
35
 
! Отговори
Марита преди 9 години
*** статия-поредната акция на козметичните гиганти.Точно мъжете със сребро са най интересните .А двойна брадичка и шкембета имат и доста по млади мъже от 30 години.
1
6
 
27
 
! Отговори
ръц преди 9 години
Ако има парици човека и на 109 да е ,ще го лапне горелив някоя ***