Вашингтон в еуфория - марихуаната се продава легално

Зеленото растение може да се използва за нелечебни цели
11 юли 2014 21:24,
238

Снимка: Reuters

Вашингтон стана вторият американски щат, в който е позволена продажбата на марихуана за нелечебни цели. Хората могат да купуват свободно марихуана и да я използват за забавление.

Съвсем скоро пък Ню Йорк стана 23-ият щат, в който се легализира употребата на наркотика за лечебни цели.

Още по темата
В първия ден, в който бе разрешена продажбата на марихуана във Вашингтон, се образуваха големи опашки още преди зазоряване пред лицензираните магазини.

Специализираните магазини са под строг контрол и се таксуват по определена данъчна система, одобрена от гласоподавателите през ноември 2012 г.

В галерията ще видите как протече първият ден на продажба на марихуана във Вашингтон. Растението се предлага в малки пакетчета от два грама.

Ще разгледате и други снимки, които показват зависимостта на американците към зеленото растение. Хората използват марихуаната за всякакви цели и под всякакви форми, като например - кексчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
6
 
3
 
! Отговори
BOYAN до 5 преди 9 години
Толкова ти отбира главата.Обама в лицето на федералното правителство хич не подкрепя това което Колорадо и Вашингтон си гласуваха .И сега на територията на двата щата ако те сгащтят с марихуана на федерален терен ще може да те съдят
3
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бях сигурен, че когато *** стане президент, тревата ще стане легална, особено когато *** е пафкал коз навремето. (ако приемем, че я е спрял наистина :D)
2
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
razvaliha alyz veriza na dilerite.
1
0
 
40
 
! Отговори
независим съдия преди 9 години
И Пловдив е в еуфория, *** Кирил Рашков лекува с живак.