Красавици като за световно: Бразилия – Холандия

Райка Оливейра или Доутсен Крус. Изберете вие
12 юли 2014 16:51, Красимир Ангелов
23

Райка Оливейра. Снимка: Facebook
Доутсен Крус. Снимка: Reuters

Общо гласували: 550
Райка Оливейра
49%
Доутсен Крус
51%

Ден преди големия финал на Мондиал 2014, Бразилия и Холандия излизат един срещу друг в сблъсък на разочарованите. Двата отбора бяха на крачка от мечтания финал, но в крайна сметка отпаднаха след сблъсъци с Германия и Аржентина.

Любопитното преди мача за третото място е, че в досегашните 11 официални срещи между двете страни има абсолютно равенство. Бразилия и Холандия са спечелили по 3 срещи, а други 5 са завършили наравно. Головата разлика също е реми – 15:15.

И преди в 23 часа тази вечер двата отбора да излязат за последен път на това световно първенство, по традиция ще ги противопоставим на нежния фронт. За целта сме избрали 2 красиви жени – Райка Оливейра и Доутсен Крус. Коя ще спечели решете вие!

Райка Оливейра - известният бразилски модел. Оливейра е родена на 22 януари 1984 г. Началото на модната й кариера поставя участието й в световния конкурс за модели „Elite Model Look” през 1999 г., на който тя се класира на второ място. Райка попада на страниците на най-елитните модни списания като „Вог”, „Венити Феър”, „Космополитан”, „Глемър” и много други.

Доутсен Крус – холандският модел, един от ангелите на “Victoria’s Secret”. Родена на 23 януари 1985 година. Тя има договор с козметичния гигант L'Oréal, а списание “Форбс“ я нареди на пето място сред най-скъпоплатените манекенки в света за 2012 година. По данни на списанието Крус печели по 6,9 милиона долара на година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
9
 
! Отговори
Х преди 9 години
Еее изисква се голямо неразбиране за да не избере човек Дауцен Крос.
19
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Доутсен е уникална
18
3
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 9 години
Бразилки, Аржентинки, Арабки и тем подобни чаровници с годините превръщат чара си плашеща свирепост... мумии. А светлите жени си запазват свежеста.
17
0
 
4
 
! Отговори
До 5 ("Вижда се преди 9 години
Райка прилича на българка на снимката, която е качена тук.Аз започнах отпреди няколко дена да търся други снимки на момичетата, защото само така можеш да ги прецениш по-правилно.Доутсен просто не може да бъде преценена на снимката по-горе - нито в лице, нито като фигура.
16
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фигурите и на двете са хубави и секси.В лице, на повечето снимки, които намерих в мрежата, Райка циганее. Само на някои от фотографиите тя прилича в лицето на хубавичка треторазрядна кабаретна танцьорка.Доутсен, в лице, на повечето снимки прилича на симпатично, простодушно, невинно германско, финландско, шведско или норвежко селянче. На останалите снимки обаче, в лицето, тя е същински красив арийски ангел. Затова гласувах за нея.
15
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на двете бих им позволил да ми седнат на лицето.
14
3
 
2
 
! Отговори
7 преди 9 години
Много са хубави, ама проверихте ли ги дали са момичета?Че като знам какво ми разказа съпругът ми докато е живял там...нратовчед му е ходил 3 месеца на психолог-момче била...!Иначе са красавици безспорно!
13
0
 
8
 
! Отговори
софиянец преди 9 години
този път и двете са много хубави:-)
12
1
 
15
 
! Отговори
знающ преди 9 години
Всичките тия "бразилски" модели са пак холандки, германки, италианки - малцинствата там. Португалската жилка е много стара и размила се, а истинските бразилки са чернии, ниски и трътлести индианки.
11
3
 
5
 
! Отговори
мнение преди 9 години
Толкова ли са ни объркани вече мислене и възприятия на българите - тема със снимки на две привлекателни млади жени, в коментарите го обърнали на политика и плюене...аз лично гласувах за Оливейра.
10
3
 
7
 
! Отговори
Райко Райчев преди 9 години
Бе вий оставете Райка ами я кажете кво прай Минка?
9
9
 
0
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
До Проктър енд ГембълКолега , бразилките са много по-добре от холадските фригиди !Не случайно в Амстердам векове на ред мъжете забегват към червените фенери !
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правилно, ако има статия за триполови, там ще си в свои води.------триполовите са при вас в ЕС. очаквам коментарите ти когато излезе статия за азис и кончита вурст :)
7
3
 
9
 
! Отговори
moi преди 9 години
И двете дядо попе, и двете
6
4
 
5
 
! Отговори
Проктър енд Гембъл преди 9 години
Ухааа, Котьо....
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Едната прилича на ***.
4
12
 
5
 
! Отговори
ВИЖДА СЕ преди 9 години
КРАСИВАТА РАЙКА СИ Е НАПРАВО БЪЛГАРКА . А ОТ ТОВА РУСОТО ,СТРУЙ ЛЕД!!!
3
5
 
6
 
! Отговори
до 1 преди 9 години
Правилно, ако има статия за триполови, там ще си в свои води.
2
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецка Цачева
1
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, ти си тук експерта