Наш'та система "Провал 4-3-3"

Вижте идеалния отбор на издънките на Мондиал 2014
Обновена: 15 юли 2014 10:04 | 14 юли 2014 22:03, Александър Попов
15

Икер Касияс, Испания. Пристигна с малко мачове на световното и това си пролича. Снимка: Reuters

Сред многобройните класации след завършилия Мондиал в Бразилия няма как да пропуснем тази на Ройтерс.

Анализаторите на агенцията решиха да обявят идеалния отбор на футболистите, които се провалиха по време на световните финали. Тъй като едва ли са чували за Кали, тяхната схема е от по-модерните в момента, а именно 4-3-3.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Мондиал 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
6
 
! Отговори
До Анонимен 6 преди 9 години
ГУЛАГ се пише, съкращение от Главное Управление ЛАГерей...
10
0
 
3
 
! Отговори
ед преди 9 години
побеждава с такива некадърници около себе си. Касияс цял сезон е резерва, но Дел Боске му гласува доверие на най-големия футболен форум. Да не продължавам, но и при другите нещата стоят подобно.Мислете преди да пишете, Александър Попов!!! Това Вашето е рецидив.
9
0
 
5
 
! Отговори
ед преди 9 години
Александър Попов, Вие изобщо не разбирате от футбол. Почти никой от тези не е издънка. Издънки и провали са треньорите, които са смятали, че тези футболисти ще им свършат работа. Да ме извинява Прандели например, но Балотели е прекалено своенравен и непредсказуем като характер, а на такива не трябва да се разчита. А какво е виновен Фред, че толкова си може? Не е ли и тук вината в Сколари? Или пък е виновен Роналдо, че вече 2 месеца не може да се възстанови, а на всичкото отгоре трябва да побежда
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименПринципно си прав, но Сабея беше направил страхотен отбор на Аржентина. Те дори можеха да бият Германия с разлика, ако не бяха фрапантните пропуски на Игуаин и Паласио. Нали видя през първото полувреме, че германците бяха страшно притеснени, защото не очакваха да се случи подобно нещо. Може би Тевес, макар и известен егоист, щеше да вкара поне едно от положенията, а и Ди Мария също не можа да се включи в мача. Колкото до Меси, той направи каквото можа в предишните мачове.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Отбори, които разчитат на един много добър играч за нищо не става. Германия няма нито един изключително добър играч от класата на Роналдо или Меси. НО имат добър треньор, който им е разпределил ролите и те играят като отбор и за това и спечелиха! И това е футбола. Големите виртуози могат да се събират само в лигите, а иначе в страните са си сами. Аз не бих обвинявал нито Меси, нито Роналдо, нито който и да е бил добър играч. Да не забравяме, че има и треньори, които мислят стратегията!!!
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е то ако само с татуировки ако ставаше ..... модерни били ..... *** модата ...се едно от Гулак са ги извадили
5
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
наш'та не беше ли 4-4-3 ? :)
4
5
 
5
 
! Отговори
Chiellini преди 9 години
Suarez?
3
2
 
44
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
Най-големия провал са Божинов и Джизъса, защото изобщо не опряха до световното.
2
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пфффф... "Виж галерията", ама в мобилната версия само снимките се виждат, без имената. Е аз да не съм спал с тях, че да ги познавам всичките по физиономия?
1
12
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е защо Роналдо да е провал? Португалия да не е била фаворит за титлата? Или той сам да ги бие другите отбори,а? Нито Меси е провал,нито Роналдо-просто футболът е колективна игра.И за това Германия е шампион!