Да се ожениш в Макдоналдс

Ресторантите са все по-предпочитани в Хонконг
Обновена: 18 юли 2014 15:56 | 18 юли 2014 15:56,
22

Снимка: Facebook

Все повече и повече двойки от Хонконг избират ресторанти на веригата Макдоналдс за свой сватбен ресторант, пише Одити сентръл. Така сватбата излиза около 350 долара, които включват храна, украса, озвучаване, покани и подаръци за гостите.

Единственият проблем на сватба в Макдоналдс е, че след години женените там ще трябва да разказват на внуците си, че тържеството е било в заведение за бърза храна. Изненадващото е, че двойките не се притесняват от този факт. Търсенето е огромно – през 2011 г. само три ресторанта от веригата са предлагали организиране на сватбата, днес те са вече 15.

Друг изненадващ факт е, че не бюджетът е водещ. Много от двойките споделят, че ресторантите от веригата имат сантиментална стойност за младоженците.

„Започнахме да организираме сватби, тъй като клиентите ни казват, че Макдоналдс е мястото, на което са били на първа среща“, обяснява говорителят на компанията и добавя, че ресторантите се популярно място за организиране и на момински партита.

Сватбените пакети на Макдоналдс си имат всичко, което могат младоженците да поискат – украса на заведението, игри и подаръци за гостите.

От веригата за бързо хранене предлагат четири опции за младоженците. Най-скъпият пакет се казва „Любов завинаги“ и струва 1290 долара, а най-евтиният - „Парти на щастието“ и е само 372 долара.

„Любов завинаги“ включва сватбена украса за два часа, сватбен букет, ябълков пай, покани, храна на стойност 3000 долара.

„Парти на щастието“ включва храна на стойност 1000 долара, 20 покани, базова декорация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: Макдоналдссватба
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а па у наше село още ги правят с палатки
13
13
 
1
 
! Отговори
1 преди 9 години
Много добро заведение.
12
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Левски е празнувал събития в Макдоналдс и сме длъжни да се съобразим с това! Това е била една от любимите му вериги за здравословна и питателна храна...от Редакцията
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха ха и у нас селяните минават през Макдоналдс като празнуват сватба. Ха ха хааа и се радват и играят отпред, а хората наоколо чукат по главата и подръпват ухо. Всички им се смеят а те още повече играят и скачат, явно си мислят : ЕХХХ колко сме оригинални ха ха ха ахаа
10
0
 
20
 
! Отговори
kvazi преди 9 години
Днес е роден Васил Левски, много важно къде се женят дръпнатите! Вие сте изгубили тотално ценностите си, ако сте ги имали.
9
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно и там имат като нашите селинджъри, които се обличат с новите си дрехи специално за Макшит, все едно отиват в изискан италиански ресторант, а не в селската *** Макшит хахахВ щатите клиентелата на тези ресторанти обикновено се свързва с лепилари и наркомани, освен обичайните хипопотами, отишли там да тъпчат.
8
2
 
21
 
! Отговори
Атакист преди 9 години
Само жълтите маймуни и *** са поклонници на Макдоналдс. Демек най-простите от хомосапиенс. Макдоналдс дори и да ми го даваха без пари пак не бих ходил там защото е вредна имитация на храна. Макдоналдс дори и да не беше вредна имитация на храна пак не бих ходил там защото съм крайно несъгласен парите ми да отиват в американската икономика. Както казват умните:не всичко що хвърчи се яде!
7
3
 
10
 
! Отговори
Ясен преди 9 години
Преди години като ученик съм празнувал рожден ден в KFC, но това е прекалено.
6
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДа бе, ужас! Как от "Софийска баница" и от Мимас са пропуснали да организират сватбени тържества? Я, идете при арабите в дюнерджийницата, да видите какъв "елитен" ресторант е.
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По-интересно е да се напиеш в Макдоналдс :)
4
4
 
20
 
! Отговори
аз преди 9 години
И тази новина е по - важна от тази за Левски .. и това ми било държаава
3
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази новина ако я прочетат от "Софийска баница" ще се бият по главите :)
2
1
 
5
 
! Отговори
Taxi преди 9 години
Да им се не види и жъл... НИНДЖААААА !
1
2
 
22
 
! Отговори
ужас преди 9 години
промити мозъци....пази Боже