Студент продава писмо от Обама за 9500 долара

С тези пари иска да покрие разходите за университета
29 юли 2014 11:37,
4
Студент продава писмо от Обама за 9500 долара
Снимка: Архив Reuters

Американският студент Джеси Грейнджър предлага за продан писмото, което е получил от президента на САЩ Барак Обама, за да може да плати следването си в университета, съобщи в. "Ню Йорк пост".

Още през 2011 г. Грейнджър е написал писмо на Обама, в което разказва историята на живота си. По думите на младежа, на 13 години останал сирак.

В продължение на 4 години сменил няколко приемни семейства и уморен да живее сред алкохолици, наркомани, бездомни и заобиколен от постоянно насилие, решил да започне собствен живот, за да не стане такъв като хората от обкръжението си.

"В деня, когато навърших 17 години, излязох от вкъщи с чанта, в която имаше няколко книги, дрехи и Библията на моята майка, и тръгнах на пътешествие, което завинаги промени живота ми", пише Грейнджър на президента Барак Обама.

Младежът имал късмета да попадне на добро семейство в Южна Каролина, благодарение на което завършил колеж. Когато Грейнджър бил приет в университета, възникнал въпросът за заплащането на образованието. Не достигали 10 000 долара.

В писмото си студентът е помолил президента на САЩ да му помогне да осъществи мечтата си.

В отговора си Обама благодарил на Грейнджър за писмото. "Най-добрият съвет, който мога да ти дам, е да завършиш образованието си. Гордея се с теб!", е написал Обама.

Сега, три години по-късно, за да покрие всички разходи за образованието си, Грейнджър е решил да продаде писмото на президента за 9500 долара.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: писмотъргБарак Обама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко! Скоро са ТЕ !! - тогава ще разберете защо ФЕД е отделен от правителството!
2
0
 
3
 
! Отговори
Смешна държава преди 9 години
Е те това е най-фалшивата нация.Правят бясна реклама на САЩ , че това е най-великата страна където всичко е възможно,но май само в лошия случай.Това писмо дори не еписано от президента.Може само да го е подпосал с комплекта си от 8 писалки.Та значи Обонго може да похарчи 100 Милиона долара за почивката си в Африка,но не може да открие фонд за студенти в неравностойно положение ?Освобождават затворниците поради липса на места ,а арестуваха мъж защото 8 годишния му син пропуснал църквата в неделя
1
3
 
10
 
! Отговори
Урко преди 9 години
За САЩ няма да има никаква милост. Тази държава управлявана от психопати, които не се колебаят да пожертват хиляди невинни, било то в небостъргачи или в пътнически самолети, само за да угодят на нуждите на пропагандата си, рано или късно ще си получи заслуженото.

Спонсорирани публикации