Когато съм на корта, не мисля как изглеждам!

Шарапова: Човек може да хапва от всичко, което обича
Обновена: 21 авг 2014 15:21 | 21 авг 2014 15:18,
12
Когато съм на корта, не мисля как изглеждам!
Снимка: сп. Self

Руската тенис звезда Мария Шарапова от години е считана за една от най-сексапилните спортистки в света. Този месец тя разкрива тайните на своята идеална форма в новия брой на списание Self. Маша, която от две години е приятелка на нашия шампион по тенис - Григор Димитров, казва, че всичко се крие в баланса между въглехидратите и протеините, които човек приема.

Дългокраката руса красавица позира по ефирна рокля, демонстрирайки стройната си фигура, но споделя, че тренировките на корта не са достатъчни за това, човек да поддържа тялото си в топ форма.

Шарапова, която развива своя успешна марка бонбони - "Шугарпова", твърди, че въглехидратите играят важна роля в нейния режим на хранене, тъй като тялото ѝ се нуждае от "гориво", за да постига отлични резултати в тениса.

"Въглехидратите са важни за моя спорт, но трябва да се намери точният баланс между тях и протеините", обяснява тя. "Сутрин ям само плодове, а след това хапвам ръжен хляб с козе сирене и парче шунка. Когато играя по турнири, се опитвам да сведа до минимум нещата, които могат да създадат възпаление в организма ми, като тези със съдържание на лактоза", продължава тя.

Обядът на Мария съдържа ястие от пилешко и някакъв вид зеленчукова супа. "За вечеря хапвам риба - сьомга или лаврак, с гарнитура от ориз или картофи", продължава тя.

Шарапова признава, че държи на здравословния начин на живот, но че не е твърде суетна и че не мисли толкова много за визията си, когато е на корта. "Когато съм на корта, изобщо не мисля как изглеждам. Правя си конска опашка за две секунди и не нося никакъв грим. Искам кожата ми да диша, а и съм там, за да играя и да печеля."

27-годишната красавица е на върха на списъка на Forbes за най-високо платени спортистки в света и това не е случайно. Освен марката си за бонбони тя има своя едноименна колекция за Nike, рекламира автомобилите Porsche и e лице на един от парфюмите на Аvоn.

"Аз съм голям застъпник на здравословния начин на живот и никога не бих насърчавала хората да ядат бонбони нон стоп, но считам, че човек може да хапва от всичко, което обича, стига да е в умерени количества", добавя знаменитата блондинка. 

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
До №9 преди 9 години
До коджакерестелиевЩе я уплашиш, ама тя ще вземе една лупа и ще разбере, какво й е казвала учителката по биология за рудиментарните органи. Тя е състрадателна, ще те съжали. Браво на Гришо, момче с вкус, избрало е нещо много добро!
9
2
 
0
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Друго си е ако покаже мая манолова , фидосова ,цецка , миглена кунева те не ми омръзват с тях заспивам
8
5
 
0
 
! Отговори
коджакерестелиев преди 9 години
На Маша ако и го покажа и ще я уплаша !
7
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бугарското е по харно
6
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И на мен ми е любимка но не вярвам,че може да имаш милиони и да ядеш всеки ден пиле и риба.Не и ли втръсва.Единствената храна която не омръзва е пицааааа
5
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
много досадна тетка
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала, Гриша! Ще е направиш хасковска снаха.
3
0
 
11
 
! Отговори
асд преди 9 години
може да ядете каквото си пожелаете стига да спортувате поне 3 пъти седмично. Казвам го от личен опит
2
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стелче, прекалявате вече с тая Шарапова.
1
2
 
16
 
! Отговори
ауслендър преди 9 години
Маша е наша :)

Спонсорирани публикации