Денят в снимки

Първокласник от Афганистан у нас и кралски особи от Холандия
16 сеп 2014 17:45, Красимир Ангелов
12

Стикер с надпис „Yes”, който подкрепя позицията за независимост на Шотландия на предстоящия референдум в страната, е залепен на пътен знак на основен път в страната. На 18 септември шотландците ще трябва да решат остава ли страната им част от Великобритания, или ще стане независима държава. Снимка: Reuters

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Денят в снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много ми е смешно как на 99% от българите представата им за Шотландия се формира изцяло от филма Braveheart. Ситуацията с референдума е много по-сложна отколкото си представяте. Не се изкарвайте по-големи шотландци от самите тях. Аз самия живея в Шотландия и мога да ви кажа, че тук далеч не всички са такива националисти както излиза от медийните репортажи. Наистина по повече прозорци виждам залепени надписи 'Yes', но лично моите познати и приятели ще гласуват предимно против.
3
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е, днес е първокласник, след 10 години доброволец в редиците на Ал Кайда...Ще прославя името на България, както правят онези британци, французи и германци от тъмната боя, биещи се на страната на джихадистите.
2
6
 
13
 
! Отговори
TNT преди 9 години
Проверихте ли колана на малкия талибан за "екстри"? Сложете един скенер като на летищата на входа на даскалото за всеки случай.
1
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Афганчето изглежда много симпатично. :)