Модели от 60 до 102 години. Да остаряваш с вкус!

За красотата няма възраст, твърди фотографът Ари Коен
22 окт 2014 20:30, Александър Попов
12

Джойс Карпати, 80 години. Снимка: advancedstyle.blogspot.ru

Повечето фотографи запечатват със своите обективи красиви и млади лица. Ари Коен обаче доказва, че за красотата няма възраст и снима своите модели из улиците на Ню Йорк. Най-младата е на 59 години, а най-възрастната - на 102, пише Adme.ru.

Това, което ги обединява, е, че остаряват с вкус и са истинското доказателство, че годините не са порок.

"Тези жени не крият своята възраст, не хвърлят пари за пластични операции и ходят с гордо вдигната глава по улиците. Тяхната осанка веднага прави впечатление и дори не се учудват, когато ги помоля да ги снимам", разказва фотографът.

Част от неговата фотосесия е публикувана в женската библия Vogue.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
10
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Да са живи и драви, дамите! И все така прекрасно изглеждащи! При цялото ми уважение, това не са били работещи жени в истинския смисъл на думата. Това са гледани жени: не само са имали финансовата възможност да се грижат за външността си и облеклото си, но и са го правили дълги години. С домат, натрит на лицето или праскова на шията не се придобива такъв вид.
8
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пак са по-добре от наш'та кичозна комплексарка баба Лили. Тея тук поне имат някакъв подходящ за годинте стил, а не да гонят 5 поколения по-млади от тях чрез ежегодно променящата се мода
7
5
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
До АнонименА какви са вашите виждания за'' достойни' ' старини.......като тези които описвате....балкански синдром....
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До пак ли веееНе сме ги забравили-тълмо щях да напиша,че еврейката от сн.5 става...
5
2
 
10
 
! Отговори
пак ли веее преди 9 години
ееее нямаше как някой да не намеси американците отново.дори и тук в бабешката статия пак американците са виновни!ама защо забравихте и евреите??...и костов, и той е виновен !!
4
0
 
2
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
опа, тия за мен прексчат категорията грани ... или ??!?!!?
3
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дай Боже всекиму!Разбирам 1, но понеже съм жена, и то от 21-ви век, смятам че поне на такава възраст, е нормално една жена да обърне малко внимание и на себе си...
2
13
 
13
 
! Отговори
11 преди 9 години
До АнонименСтрахотен коментар!Да не говорим, че половината дами в тази галерия са облечени като шутове... американска естетика
1
28
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То хубаво ама... баба Кина от Три Могили, Шуменско си гледа правнуците на 97 години, разказва им приказки и ги учи да плетат макраме, след като в 5 часа сутринта е прекопала градинката пред вкъщи, пратила козата на паша и е направила мекици... Благодаря за този "вкус" , обаче си имам друго виждане за достойните старини.