Баби като гангстери и похотливи дядовци

Дават ли си сметка как са облечени или са просто стари майтапчии?
25 ное 2014 20:00,
12

"Девствена съм! (но това е много стара тениска)". Снимка: Imgur

В галерията ще видите възрастни хора, които на пръв поглед изглеждат миролюбиви и мъдри. Но със сигурност ще си промените мнението, като видите, че са с тениски, носещи похотливи и доста неподходящи послания.

Дали са наясно с какво са облечени? Или имат нецензурно чувство за хумор? най-вероятно просто искат да съхранят усещанието си за младостта за по-дълго време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Превода на някои от тези е все едно от първокласник...
5
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
смърт за хипстърите е уникална
4
1
 
8
 
! Отговори
Има значение преди 9 години
Има значение кой е купил/подарил подобна тениска на възрастните хора. Миналото лято пътувах към работното ми място с автобуса. Срещу мен седеше възрастен мъж с шапка с английски надпис, който гласеше: "Аз съм лошо момиче". Зад мен, на другата седалка, две момчета се смееха с глас и го сочеха. От думите им разбрах, че точно те са му подарили шапката. Случайно в багажа ми носех рекламна шапка на мобилен оператор. Седнах до мъжа и предложих да ги разменим. Съгласи се, хлапетата бяха разочаровани.
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям праз какво им пише на тениските,да са живи и здрави!
2
11
 
14
 
! Отговори
Какъв Консерватизъм преди 9 години
Какъв либерализъм!Мислите ли, че изобщо това е техният избор. Просто това са изхвърлили преситените богаташчета и консуматори в контейнера за дрехи. За бедните хора дрехата е дреха. Лични пристрастия са лукс, когато няма какво да ядеш или искаш да спестиш някое евро. Освен това са прави, и аз така правя.Обличам се като тийнеджър, защото ми е в пъти по-евтино.А журналистите и те трябва да припечелят някой лев, иначе и те ще носят тениска-Аз съм..г.ей
1
1
 
31
 
! Отговори
Tea_marian@yahoo преди 9 години
Много се радвам, че по-възрасните не се обличат в черно !Много е приятно да са облечени в каквото си искат - хумор - да, грижа за косата - да ! Браво !