Как домът ви може да ви пренесе в Ню Йорк и Лас Вегас

Вижте най-впечатляващите фототапети
Обновена: 28 ное 2014 20:55 | 28 ное 2014 19:12, Мария Дуковска
0
Как домът ви може да ви пренесе в Ню Йорк и Лас Вегас
Снимка: raredelights.com
Стените на дома ви могат да бъдат платна, които да разказват собствени истории. Този ефект може да бъде постигнат с помощта на тапети или картини, които да внесат нов живот в жилището ви, без значение дали става дума за цветни флорални мотиви, за снимки или класически ретро шедьоври, представляващи градове или важни събития.

Едни от най-атрактивните фототапети са тези, които могат да ви отведат на някои от любимите ви места по света или най-малкото да ви дадат възможност да им се възхищавате всеки ден толкова дълго, колкото ви харесва.

Днес ще се съсредоточим върху пет невероятни фототапета, които изобразяват забележителностите на най-важните градове в света, включително Лондон, Лас Вегас, Рио де Жанейро и Ню Йорк.

Фототапетът от снимката показва нощен изглед към Бруклинския мост. Това е един от най-старите и невероятни окачени мостове в САЩ. Мостът е в неоготически стил и е известен със своята вечна елегантност.

Построен е през 1883 г. и е една от изключителните забележителности на Ню Йорк Сити. Той може да вдъхне освен елегантност на дома ви и космополитност.

Вижте другите снимки на красиви фототапети от мегаполиси в галерията на Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: домдизайнфототапет
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации