София Борисова показва новата си колекция с ревю

Дизайнерката показва Lace magic 2015 на 27 януари
20 яну 2015 14:46, Александър Попов
3
София Борисова показва новата си колекция с ревю
Модел от новата колекция. Снимка: Ивайло Станев

Двукратната носителка на приза „Златна игла“ София Борисова ще представи своята нова колекция Lace magic 2015 (Дантелена магия) на грандиозно ревю в столичен хотел на 27 януари.

Новите творения на дизайнерката са разделени в три теми - тоалети за специални поводи, официални вечерни рокли за червения килим и романтични сватбени рокли, които са запазена марка за София.

Само преди дни тя засне ексклузивна фотосесия с част от колекцията си, дело на фотографа Ивайло Станев. Като модели пред обектива гастролираха Диана Иванчева и Деница Стоянова, които смениха няколко визии.

В новата си колекция София Борисова залага на изчистената линия, налага екстравагантна визия, подчертава женственост, сексапил и лукс. В нея са включени и 12 limited edition-тоалета, които са изработени от скъпи дантели и коприни, украсени с кристални орнаменти, направени специално за марката Romantika Fashion в едни от най-известните фабрики в света.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: София Борисова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
художника преди 9 години
Не мога да преценя, кое от двете е по-красиво- МОДЕЛА или СЪДЪРЖАНИЕТО :D
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лично пък за мен не е никаква дизайнерка.Има магазин- Романтика Фешън в Зона Б 18, минавам често оттам, повечето от роклите са кичозни, като за ***.Не елеганти, а дразнещо натруфени.Може материите и изработката да са на ниво, но визията е като на онези рокли, които *** сменят по няколко на ден на тридневните си сватби.
1
4
 
6
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
София Борисова, лично за мен, е великолепна българска дизайнерка: сътвореното от нея е красота, стил, магия. Всяка възраст може да намери в колекциите й своята дреха. Искам да чета повече за подобни талантливи хора, правещи истинска мода и красота, а не набедени, с консервативни и старомодни идеи, " дизайнери ". Последното нещо за мен е кой на кого е баба, дядо, баща...Първото е талантът, моженето, креативността, здравата работа...