Колумбийката Паулина Вега с короната на "Мис Вселена"

Украинка и американка станаха нейни подгласнички
26 яну 2015 10:18, Александър Попов
39

Вега получава короната. Снимка: Reuters

22-годишната Паулина Вега от Колумбия победи в конкурса за красота "Мис Вселена 2014", който се проведе в Маями, предадоха световните агенции.

В надпреварата взеха участие представителки от 88 страни, които пристигнаха в Маями още в началото на месец януари. На 21 януари се проведe полуфиналът, на който журито отся 15 фаворитки.

Те дефилираха по бански, във вечерни рокли и отговаряха на въпроси. В крайна сметка с короната се окичи Паулина Вега.

Победителката е висока 175 см. Владее испански, английски и в по-малка степен френски език. Паулина има четири сестри и трима братя и е внучка на известния тенор Гастон Вега. От 8-годишна възраст се изявява като модел, обича да танцува и да кара велосипед. Понастоящем учи мениджмънт в университета в Богота.

За пръв път в историята на конкурса на финалистките беше зададен въпрос и от потребителите на социалната мрежа Фейсбук. Вега беше запитана какъв е главният принос на родината й за целия свят.

"Независимо от трудностите и препятствията, Колумбия продължава да се бори за своите идеали и с това дава пример на останалите страни", заяви новата кралица на красотата.

Пред милиони телевизионни зрители миналогодишната "Мис Вселена" - венецуелката Габриела Ислер, коронова новата победителка с корона на стойност 300 хиляди долара. На второ място бе класирана представителката на САЩ, 24-годишната американка Ниа Санчес, а трета стана Диана Гаркуша от Украйна.

Победителка в конкурса за национални носии стана Елвира Девинамира от Индонезия. Нейната носия тежеше 20 килограма, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: мис Вселена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не само хубави, но и с интелигентно излъчване, с одухотворени лица. Аз съм жена, но с възхищение им се любувам.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледайте за какви мацки става дума. Ние разни крокодили със силикон и чалга манталитет номинираме. Ама какво да правиш. Акъла и вкусът на мутрите стига до там.
26
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Категорична победа на брюнетките, Ура! долу препържените и перхидролени скумрии
25
5
 
7
 
! Отговори
катя преди 9 години
Латиносите са народ с чисти души и сърца.Това е дало отражение на танците им и на музиката им.Латиносите са народ с отворени сърца и през тяхните тела тече енергията на Любовта ,затова движенията в танца е плавен ,красив .Латиносите владеят изкуството на Любовта.За това повечето от мъжете им са мачовци,а жените палави красавици ,но без да набиват онова чувство за лека жена или мъж.С това латиносите са уникални,като нация.
24
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аз не ги разбирам много тези конкурси или поне смятам, че има голяма доза субективизъм при преценката. Всяка жена си е красива и обаятелна по своему. Как може примерно от един голям и пъстър букет с цветя да избереш най-красивото? Не може. Всяко си притежава обствена хубост. Така е и с момичетата (всички момичета, не само тези в конкурса) - всяко си има собствено излъчване и очарование.
23
1
 
7
 
! Отговори
стамат преди 9 години
Абе кви са тия *ичоци тука бе, коя от коя по-убава.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дей,нашия травестит Мезер да им покаже що е българска хубост!!! МАФИЯ,МАФИЯ,МАФИЯ!!
21
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До от 20Истинската мис Вселена може да е някой 500 метров гущер, но явно нямате достатъчно въображение, за да ме разберете.Ако се обяви Мис/мистър вселенска глупост, конкуренцията ще е потресаващо висока.
20
2
 
18
 
! Отговори
IHA преди 9 години
никоя не може да стъпи и на малкия пръст на Анита Мейзер ,нешето си е най -добро
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И са я сравнете с някоя от нашите миски,моделки и т.н. хахаха тотален парадокс,и тия имат корекций,ама пак изглеждат скъпарски,лъскави и яки,а нашите на 25+ вече са амортизирани лелки.
18
0
 
2
 
! Отговори
от 20 преди 9 години
И тези другите хора ако и те са си избрали Мис Вселена, то коя е истинската Мис Вселена?
17
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Винаги съм се чудил какъв е смисълът да има Мис Свят и отделно Мис Вселена. Ами ако в съседната галактика има други същетва по-красиви от нас? ДЕ факто автоматично изключваме да има по-красиви от нас хората. Изключваме дори има хора и на други планети. Ами може тези, които са ни заселили тук да са ни заселили паралено и на друг и планети, за да сравняват развитията ни. Знае ли човек.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Направо е страхотна,много е красива и холандката,направо ми счупи главата,като ги гледам повечето са толкова хубави и си представете някоя българка там от нашите миски,еми да,не се вписва,грозни си ги избираме и се посрамваме с тях.
15
2
 
21
 
! Отговори
плеймейтка преди 9 години
А куга и наште миски ша успеят да победят. Знайте ли колко убави дивойки имами? Никулета, Гинтиана, Андрея? На куго да са оплача
14
2
 
5
 
! Отговори
Естет преди 9 години
Така като гледам...японката е най-хубава....много слабо тая година...
13
3
 
5
 
! Отговори
TrUmpUnIverseCom преди 9 години
Колумбйко венецуелките са най най хубавите , мойте бивши от де са ..... близкиь изток ......
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Конкурса е пословично *** не можеш да кажеш коя е най красивата жена на планетата или във вселената , иначе всички котенца са 6.
11
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да е честито на победителката! Момичето е хубаво.Да са живи и здрави и останалите девойки от конкурса!Но защо "Днес.бг" не качи снимка и на представителката на България в този конкурс?До 2 и 5Имаме момичета,които биха си заслужили място в челната тройка, независимо от обществено-политическите съображения на журито. Ако 10 години подред пращаме наистина красиви моми, това ще направи впечатление и няма все да се правят, че не са ги забелязали.У нас обаче се избира според кефа на спонсора.
10
1
 
10
 
! Отговори
Тръба преди 9 години
''Мис Вселена" пък само землянки. Дано на "Мис Всички Обикновени и Паралелни Вселени" да има представителки и от други галактики.
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сръбкинята е бивш мъж според мен, Анонимен 10 . Погледни какво чене има бе човек...Мис китай е страхотна! И мис КАнада !Но латиносите също са страхотни, *** жените...Тая мис Сърбия като я гледам, да ти бие трета плоча нема равна :)))))

Спонсорирани публикации