Снимай бързо, че качвам любимата в Москвича!

Вижте ретро рекламни снимки на съветски автомобили
28 яну 2015 16:31, Красимир Ангелов
98

Снимка: back-in-ussr

Не беше толкова далеч времето, когато автомобилите от следващата галерия бяха навсякъде по улиците и пътищата в целия източен блок.

В онези години и рекламата на колите със сигурност бе доста по-различна. В следващата галерия сайтът back-in-ussr.com ви предлага да видите няколко ретро рекламни снимки на съветските автомобили, показващи Лада, Волга или Москвич като идеалните автомобили за свободното време. И така – насладете им се!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
11
 
! Отговори
Жигула преди 9 години
Имам един познат, който още си кара редовно една Жигула, купена през 70-те години на миналия век. Има и Рено ....
47
5
 
11
 
! Отговори
мръсен циганин преди 9 години
Прости хора сме ние в България кога ще оценим това което имаме ,руски коли ама без поддръжка ги карахме без проблем ,а сега не си поддържай колата примерно ангренажен ремък !!!
46
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имах удоволствието да притежавам същата като на снимка 13. Карах я 11 години. Изминах 200 000 км. Разход 10/100 междуградско. Наливах бензин и сменях масло. Без никакви дефекти и проблеми. Продадох я почти за сумата, за която я бях закупил като нова.
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 57и ти си доказателството
44
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За съжаление простотията в България , бие всичко !
43
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
55. Ти по принцип си *** !
42
16
 
15
 
! Отговори
чугунович преди 9 години
как се вари комунистическа кратуна? вземаш една тенджера с вода и един камък,слагаш на огъня и пускаш камъка заедно комунистическата кратуна и вариш докато омекне камъкът,и тогава вече главата е сварена.
41
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе някой ако не споменат комунист , не могат реално да беседват . Аз от 26г живея в САЩ , тук имах 3 коли с различно качество . Ама като казах нещо за москвича , а след това за старите Америк. Коли , че хората си ги реставрират . За москвича ще ме искарат побъркан психопат . От къде такава злоба и защо ?
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
44.Имам Jaguar , след като американците го купиха и има части на Форд. Та таблото ми светеше че не в ред двигателя !След $4,400. за поправки , таблото пак свети !
39
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе всичко е пропаганда.В чатовете има два вида хора.Едните дето си говорят реално, и другите дето пишат от класово-партийна гледна точка.И това в 2015 г.!!!БКП умря, но комунисти има още живи.Пишете бе това ви остава.Като умрете и вие и няма да има вече кой да лъже.
38
15
 
2
 
! Отговори
istorik преди 9 години
rusia vednaga da vrushta krim na ukraina i bulgaria na turcia!
37
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имаше един виц навремето."ТАСС съобщава, че в проведеното международно състезание на първо място завърши Мерцедес, а на второ москвич."Само дето не се казва, че са участвали само двете марки в състезанието.
36
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе и западните коли от едно врем си работят.В Гърция видях един фият на 50 г. бачка си. Това, че тук нямаме стари запазени западни возила е нормално. Все пак едва след 1989 г. започнахме да купуваме и то не веднага. Примерно на снимка на София от 1997 г. се виждат на 90 % съветски коли. Все едно комунистическа държава. Едва после започнахме да купуваме западно.
35
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
43.А ти като остарееш ще си обичаш колите от днешно време. И кой знае какви ще излязат след 20 г. Ще се пулиш и някой ще ти казва болен психопат !
34
8
 
22
 
! Отговори
Трудовакъ преди 9 години
Това са модели МПС замислени и конструирани преди около 50 години. При това са нисък и среден клас (Волга). Те са предназначени за работници, селяни и въобще средна ръка хора. Те не са правителствени автомобили тип ГАЗ 13 "Чайка" ЗИЛ 114 и ГАЗ 14 "Чайка". Някога съм пътувал, макар и само веднъж с ГАЗ 14 "Чайка" - вози извънземно, на сериозни неравности се поклаща като патица, не чувстваш никаква умора след стотици километри път. Ръчна изработка, качество, истински шедьовър. Но не е за всеки...
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зелената лада 2103 1500s колко котета съм возил през 80-те.... Мани мани!;-);-);-);-) ;-);-)
32
4
 
6
 
! Отговори
41 преди 9 години
Явно нямаш капацитет да мислиш самостоятелно
31
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поне малко чувство за реалност няма да навреди.Мечтае се още за едно време. Колко били добри съветските коли.Колко съветски коли са спечелили поне едно състезание?Във формула 1 имаше ли двигатели на москвич, лада, зазка, волга?Болни психопати с комунистическо мислене.
30
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Екстра са си колите, за времето, копия на американски класики и какво от това. Факта, че до ден днешен работят, което не може да се каже за някои дори 20 годишни "здрави" модерни коли, е показателен. Единствено двигателите им не са ефикасни, но това никога не е било приоритет по времето на СССР, за това Нивата от под 2 литра мотор харчи като за осмак В-образен. В момента си търся ГАЗ 24 за специален проект - ще правя Руско-Американска сватба с Български корени ;)
29
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
38. Твоя мозък посиня ли бе урунгел . Ама ще се изядете от злоба бе ,

Спонсорирани публикации