Манекенка ХХL... Колкото повече, толкова повече

Изглежда кльощавите модели вече не са на мода
Обновена: 2 фев 2015 13:31 | 2 фев 2015 12:11,
80

Снимка: Facebook

Моделът Тес Холидей е подписала договор с агенция за модели във Великобритания. Това споразумение я прави първият най-едър модел, който работи за водеща агенция в бранша, пише Mashable.

Тес е на 29 години и живее в Лос Анджелис. Тя е висока 165 см и носи размер XXL. С това телосложение със сигурност се различава от признатия модел за красота - стройни крака и тънка снага. Въпреки това тя е харизматична и привлича погледите в индустрията със своите пищни форми.

Агенцията за модели е открила Холидей в Инстаграм, където тя е публикувала модни снимки и позитивни съобщения. Над 385 хил. я следват в социалната мрежа за споделяне на снимки, а Фейсбук страницата ѝ има 650 хил. харесвания.

Тес Холидей започва кариерата си като модел с големи размери, след като е била жертва на безмилостен тормоз в училището си в Мисисипи. Тя е напуснала и е станала гримьор и стилист в Сиатъл, Вашингтон. През 2010 г. тя се преместила в Лос Анджелис и стартирала официално своята успешна кариера като модел.

"Заобикалям се с позитивни хора и правя това, което обичам, което ме прави щастлива", пише тя в своя сайт, запитана откъде черпи своята увереност.

Договорът на Холидей предизвиква фурор в модните среди. По този начин индустрията отваря врати за хора, които имат влияние в социалните мрежи. Но също така показва, че хората искат да видят различни лица, модели, които не отговарят непременно на идеалните мерки 90/60/90.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
3
 
! Отговори
evgobul преди 9 години
...klyoshtavi opredeleno ne, ama ne i ot tiq tlystite!...
41
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то хубаво - дебела и сочна манекенка, ама за целулита, стриите и провисналите паласки какво мислите?защото те вървят в комплект с многото килограми и ниското самочувствие.
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМА ЗАЩО МИ СЛАГАТЕ МИНУСИ?В КВАРТАЛ "ЛАЛЕЛИ" В ИСТАНБУЛ ПЛАСТМАСОВИТЕ МАНЕКЕНИ СА ОГРОМНИ С ОГРОМНИ *** И ОБЛЕЧЕНИ С ДРЕХИ ХХХХХХЛ РАЗМЕРИ!
39
7
 
9
 
! Отговори
чок гюзел преди 9 години
хаха, сетих се за културния шок който изпитах, когато преди години за пръв път ходих в ИстаНбул. манекените по витрините на бутиците за дамски дрехи бяха огромни - дебели и гадни. Точно като размера на моделката тук.
38
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ЛюбопиткоЦелиш се в пъпа
37
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Красавица е
36
4
 
15
 
! Отговори
бравос преди 9 години
Млада жена, а толкова ужасно затлъстяла. Тя сигурно трудно си разминава краката, представям си как ходи. Дали ще може да работи нещо, освен да се търкаля в леглото? Да не дава господ, това си е жива болест!
35
4
 
4
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
До Дръндер-отговор:В краткия ми спомен, не аз. А друг изпитваше желание да стигне, до "необходимото място". Защо не знам?Между другото, забелязах, че"карабинерите", примират по такъв вид-"рубенсов тип", червендалести.
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека не забравяме, че една голяма част от хората са с наднормено тегло, да не кажа че това е масово например в САЩ. Та за такива хора е нужно да има и такива модели. Все пак като купуват някоя дрешка, да видят как ще им ходи.
33
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами като 90% от англичанките - тлъста,грозна и още толкова *** !
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мен ми чудно едно нещо, погледнете да речем снимка номер 6. Как този тип xxl моделки, които сега са "модерни" в лицето са нормални, а телата са им в пъти по-наднормени. Чудя се дали не ги правят така да изглеждат с хирургическа намеса, понеже за мен не е нормална такава осезаема диспропорция в човешкото тяло. Дамите, които са в повече пухкави са пухкави не само в тялото, но и в лицето. А тази е с глава на нормална и с тяло на наднормена дама. Кой знае...
31
3
 
10
 
! Отговори
Дръндер преди 9 години
До УБЕДЕН СЕКСИСТХъм само че при тая има един проблем толкова е голема че просто от дебелината няма да стигнеш до необходимото място!
30
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На мен пък нещото, което не ми хареса не са килограмите и (които определено са повече от здравословните), а татуировките. Не, че съм против тях, напротив. Но нейните ми се виждат груби, а и татуировка на Miss Piggy на дясната ръка, сериозно!?
29
4
 
7
 
! Отговори
майстор преди 9 години
Голям майстор....на голям тезгях работи
28
8
 
18
 
! Отговори
УБЕДЕН СЕКСИСТ преди 9 години
А сега сериозно. Преди време работих, с един турчин, от Крумовград, дребен, ***,кльощав/50Кила/,с мустачки. Който, при подобна гледка ,за малко не припадаше, от вълнение и възбуда. Когато го попитах, какво толкова "им" намира. Ми обясни, че при обикновена жена, "при проникване", "удрял" на кокъл,и изпитвал болка. Докато при такава, му било меко,топло и приятно...."Помаците" имат, една поговорка-"да е румена и бела, и колкото си сака дебела"....
27
5
 
8
 
! Отговори
Любопитко преди 9 години
Как се оправя такова чудо на чудесата?
26
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а колко ли килограма тежи тази девойка?
25
3
 
16
 
! Отговори
никоя преди 9 години
, не ми харесва! красиво лице, но в тялото е ужас. Целулитни, драпирана и провиснали месища на кого са приятни?
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е стратегически бомбардировач с крилати ракети на борда. Ако включи и СТЕЛТ - а няма да разбереш откъде ти влиза !!
23
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това Адел или И.Ф. е?