Странно за нас, нормално за Япония

Басейни с вино, пояси за бебета и диетична вода
Обновена: 23 фев 2015 15:50 | 23 фев 2015 15:50,
29

Снимка: klyker.com

Япония е интересна държава - уникален език, непозната и екзотична култура.

Съвременните технологии обаче правят света по-малък и всичко вече е на една ръка разстояние. Това важи и за всички прояви на японската попкултура. В това число и странните. Вижте част от тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
3
 
2
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
... и забравих, годишния отпуск масово е 9 дена. в някой браншове е 5. Офицялно е 18 но само депутатите ползват 18безработица и рецесия от десетилетия. Затова са си определили една гора където всеки може да отиде и да се самоубие когато пожелаеНе си мислете че там е евтино.За 70$ можете да земете двойна луксозна стая в хубав хотел в Европа Америка и тук Ав$тралияа в Япония за 70$ единствено ще можете да си позволите туба нещо като кофчег, хотел от 3 реда капсули и обща баня на етажа
13
2
 
1
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
Работния ден е 8 часа но никой не работи по 8 часа защото се смята срамно малко. Работи се от 8 до 10 часа. Много от тях спят на работа за да са направят ефективни тези 10 часа, тоест излизат в 7 и се връщат в полунощ. Често преди да се приберът вечерят с колегите което е на голяма почитОтворена за емигранти но почти никой не ходиЖилищата им са кутийки заради пренаселванетоИмат най много АЕЦ построени на най земетръсното място на планетата.Ще стигнем Японците някой ден за голямо съжаляление!
12
2
 
2
 
! Отговори
от Сидни Ав$тралия преди 9 години
Япония е трудов лагер. Ако земеш болничен е най голямото унижение и след това трябва да отидеш лично на всеки един колега да се извиниш!Ако не платиш в ресторанта, съд, ,глоби, и ако още не си платил 2 години в затвора, верно затворите им са като евтините БГ хотели1/3 от младежите имат виртуална връзка - нинтендо с камара софтуер, говори, разбира реч. Не искат да имат разправия с връзка с истинската женаЗастараването на населението е най големио в Япония от цял святГъчкано 130 млн. на остров
11
6
 
0
 
! Отговори
един българин преди 9 години
Ами това се дължи главно на факта, че японците никога не са имали абрахамски религии: Юдаизъм, християнство или ислям.За тях всичко това е нормално. И повярвайте, Кончита Вурст за тях ще изглежда само една скучна макар и леко забавна певица.Ама щом са японци дайте да ги хвалим.До: номер 10Японците са били фанатици преди ядрените атаки.А относно униформите е не всичко от социализма е било лошо де.
10
0
 
4
 
! Отговори
Онанимен преди 9 години
Велико! :)
9
1
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Все едно ако японци видят как мятаме гюбеци и хвърляме салфетки на музиката на Тони Стораро, няма да го сметнат за изключително странно. Много различни култури сме, в което няма нищо лошо.
8
1
 
14
 
! Отговори
Веско преди 9 години
Изглеждат ми много по/добре отколкото онези в ИД!
7
0
 
6
 
! Отговори
До номер 2 преди 9 години
Ако коментарът ти беше със сарказъм, не момичетата на преден план са странното на снимката, а оня чичка зад тях дето е със събути *** :)
6
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
японците са доста странно луди в добрия смисълняма как да ги разберем
5
8
 
3
 
! Отговори
не на мен преди 9 години
фотожоб
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Униформите са символ на колективния дух на японците.За съжаление при нас го няма.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази на 7-*** снимка що ближе дръжката? Това някакъв фетиш ли трябва да е или просто си мисли, че е секси?
2
2
 
20
 
! Отговори
До Анонимен преди 9 години
В цял свят са с униформи елитните училища (и не само)
1
4
 
16
 
! Отговори
Васко преди 9 години
Поредната "статия" копи-пейст от Klyker.