Храни куче, да те лае... ала и при котките е така

Забавни снимки на котки, които сякаш планират да ви убият
6 мар 2015 22:03,
40

Снимка: Reddit

Котките не се славят с най-добрия нрав и не са лоялни към стопаните си, както кучетата. Но някои от тях направо изглеждат, че постоянно планират как да видят сметката на стопаните си.

Разгледайте в галерията комични снимки на котки, които не биха ви простили за нищо на света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
9
 
! Отговори
до АНОНИМЕН 30 преди 9 години
Грешиш, по-големи комплексари от ловджиите няма.
20
1
 
17
 
! Отговори
До коткомразците преди 9 години
Според една китайска пословица, "Онзи, който не обича котките, няма да се ожени за красива жена."Не знам как китайците са стигнали до този извод но те са мъдър народ и древна култура.
19
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Храни куче да те лае.В наши дни тази поговорка се отнася за АТАКА,плюят по Сорос и МВФ а така сладко прибират паричките като партийна субсидия ,че забравят от къде са тези пари а те са от СОРОС И МВФ
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имам малка красавица. Сега е на 7 месеца. Някой би ли ми обяснил факта, че преди два месеца тя се бе разболяла. От ветеринарната клиника казаха, че е ПАНЛЕВКОПЕНИЯ. Казаха ми, че единствения начин за лечение, е да бъде на системи срещу сума около 150-200 лева. Шансовете и били само 10 процента да оцелее. Не я оставих в клиниката. Сам я храних със спринцовка цяла седмица с прясно мляко. Сега е жива, игрива и отново малка красавица. Медицината ли е в грешка или има природно чудо. Обяснете това
17
5
 
46
 
! Отговори
ген.Луков преди 9 години
Това сравнение за кучетата и котките е отдавна отживяло.Котката е уникално животно,по умно от кучето,притежаващо необясними и до днес феноменални способности.Например удължаването близо 1/2 на гръбнака,както и точната преценка на разстояние от човек или предмет, до милиметър.Истината е че са своенравни и пристъпват към действия когато те решат.за това прилагателното *** се отнася за кучето а не за котката.Иначе и котките и кучетата притежават благородство на което хората могат да завидят.
16
3
 
46
 
! Отговори
хуй зa безмозъчните преди 9 години
Който е имaл коткa ,знaе кaкви уникaлни животни сa. Злобни били .. Некa дa погледнем животa нa котките кaкто и нa всички остaнaли животни от реaлнaтa стрaнa:-рaзрушaвaме средaтa им нa живот - природaтa-убивaме ги зa зaбaвa, кожи, рогa и кaкви ли не други мaлоумщини-държим ги в клетки зa зaбaвa-гледaме ги в нaшите домове, смятaйки ги зa "нaшa собственост" и нa всичкото отгоре проявявaме уникaлен цинизъм, липсa нa респект към дaденото животно, липсa нa рaзбирaне кaкво знaчи "инстинкт".
15
11
 
18
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Погледнете в лицата коткарите и кучкарите. Първите са интелигентни, благородни и малко, вторите са огромното болшинство, с цялата си зла държава.
14
2
 
11
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Да- аз съм като котка, вярно е, не съм змия като теб 18...
13
28
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Евала на кико , зимам си и аз един питон и почван по 3 яъти на ден да го храня с котенца!
12
38
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теди ти си тъпо и ограничено създание като котките , аз обичам всички животни освен котки , злобни и неблагодарни същества , хората ги харесват защото са красиви , но са мръсни животинки.
11
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТИГА С ТЕЗИ *** СТАТИЙ.В ПРАВЕЦ ТАЗИ ВЕЧЕР ИМАШЕ УБИЙСТВО !
10
1
 
55
 
! Отговори
Ангелин преди 9 години
"Бог е създал котката, за да има човек тигър, който може да погали. " Виктор Юго
9
4
 
43
 
! Отговори
Теди преди 9 години
Злобните коментари на някои хора, които мразят всичко и всички също -първо Вас си вижте какво представлявате гадняри такива...
8
14
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кучето ще хапне на стопанина си фекалиите и след това ще го оближе по устата без да подизира..докато котката е чиста и интелигента и хитра
7
11
 
34
 
! Отговори
КуРти преди 9 години
Обичам всякакви животни, но котката ми е фаворит, с нея винаги има тръпка, винаги си има мнение и винаги нейното е правилното :D Докато кучетата са малко като роби, казваш и изпълнява в 99% от случаите.
6
3
 
46
 
! Отговори
боц преди 9 години
От как се помня, винаги съм живял с котка или котарак.Котките са най-независимите, най-непредвидимите, най-любвеобилните и най-мразещите животинки.Те винаги ще те подчинят и винаги ще те накарат да се почувстваш най-необходим.Абе КОТКА - никога не знаеш какво ще ти сервира!Точно затова ги уважавам!
5
0
 
32
 
! Отговори
:) преди 9 години
Храни мачка да те драска!Иначе обичам котките и кучетата също.
4
0
 
7
 
! Отговори
galya преди 9 години
Мен ме изкефи снимка номер 6 .... направо е убийствена!
3
4
 
34
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Абсолютно прав си, аз имам две котки и се чувствам прекрасно в тяхната компания. За съжаление все по-често забелязвам кучкари да използват кучетата си за слуги или да си изкарват злобата и нервите над тях с бой, което е просто ужасно.
2
1
 
21
 
! Отговори
Антисоросоид преди 9 години
Снимки 2,5,9,11,15,16 къртят! Останалите не са нищо особено. Колкото до Анонимен 1, дали един стопанин ще предпочете котка или куче, зависи от това какво очаква да получи от своя домашен любимец.

Спонсорирани публикации