При папата като на рок концерт

Развълнувани монахини, едва не "изядоха" светия отец
23 мар 2015 13:20,
6

Снимка: Reuters

Папа Франциск беше обект на необичайно дамско внимание през уикенда, когато беше на посещение в Неапол, пише британският "Метро".

Светият отец беше заобиколен от монахини, които толкова много му се радваха, че един от кардиналите възкликна: "Ще го изядат".

Монахините не само се опитвали да се докоснат до Папа Франциск, ами и крещели от вълнение, като по този начин атмосферата напомняла за рок концерт.

В крайна сметка папата беше "спасен" от архиепископа на Неапол. Кардинал Крешенцио Сепе подчерта, че тези сестри са отшелници. "Само си представете онези, които не живеят в изолация", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората имат нужда и от водачи и от посредници. Проблемът е в повреденото българско самосъзнание в резултат от комунистическата пропаганда, тормоз, а и личен избор. Един православен народ, сякаш се е отчуждил от корените си, съдейки по мненията, които изразява. Останалото са значително по-тежки въпроси - какъв е римския епископ, в какво отношение се намира спрямо нашия епископат, спрямо Христа и др. въпроси на спасението на човешката душа, чието място не е тук.
2
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само преди 100-150 години българите са помнили кой и какъв е римския епископ, а днес реакцията на коментарите е такава, че очертава народ от папищаши, както са ги наричали дедите ни. В същото време родното духовенство се хули и подиграва със и без повод.Нямам нищо против личността на римския епископ. Просто ме учудва липсата на обичайните пошлотии, от които ми се повръща, но защо липсват само тук???
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
това да си монахиня не е лесно, представяш ли си цял живот въздържание, в един момент сигурно е готова да скочи на всеки срещнат, ама стиска, и в един момент ти идва на крака ПАПАТА!разбирам ги напълно

Спонсорирани публикации