Лукс и кич – всекидневието в Дубай

Състезание с камили, екзотични любимци и тенис във въздуха
31 мар 2015 21:35,
9

Снимка: klyker.com

Най-лесно статус и пари могат да се докажат със скъпи вещи и аксесоари. Перфектният пример за това е Дубай. Културните особености там обаче предполагат една малко по-различна показност.

Вижте как разпускат богатите в Дубай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: луксДубайкич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
10
 
! Отговори
до спенс преди 9 години
о, да, прав си. Сега разбрах какво е имал предвид. Получих прозрение. Извинявай, че толкова години не съм го видял в истинската му светлина, а съм му бил минуси по дефолт.Аре стига бе, Сидни, стига си писал с разлини никове. Стига си се правил на интересен, ами марш към съдомиялнята.
4
4
 
1
 
! Отговори
Сп???нс преди 9 години
много неблагодарен бг-форумеца , все се оплаквате от Австралиеца и един път да ви отвори очите и му нашляпали минуси без да четете , същите сте като пенсионерите - "Тате ,стана беля ,тряб... " - " На кого да ги дам парите " офффф
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голяма "***". Като мине някой с бяла кандура покрай теб и те лъхне парфюмът, който употребява, ще разбереш кой е какъв е. Аре, не се упражнявайте със словосъчетания, Дубай и ОАЕ не са вашите глави.
2
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може да са извадили късмет с петрола, но пак са се погрижили за народа. Тука ако имаше петрол, щеше да е като в Русия. 5 мутри щяха да се облажат, а на народа щяха да покажат среден.
1
1
 
0
 
! Отговори
На преди 9 години
снимка 8 се вижда нещо като лопата за сняг ;))))

Спонсорирани публикации