Наш кечист втрещи САЩ - появи се връз танк с химна на СССР

Александър Русев обаче загуби битката за американската титла
Обновена: 1 апр 2015 22:12 | 1 апр 2015 18:27,
368
Наш кечист втрещи САЩ - появи се връз танк с химна на СССР
Снимка: Facebook

Българският кечист Александър Русев за пореден път втрещи американците, като се появи на ринга върху танк и под звуците на съветския химн, пише "Тайм".

Всъщност зрелищните появи на кечистите на ринга са неразделна част от шоуто, но този път Русев наистина впечатли всички. На стадиона, на който той се изправи срещу Джон Сина, присъстваха над 70 хил. зрители.

Русев се появи в танк, държащ руския флаг и ескортиран от маршируващи войници, които също носиха руския флаг.

Българинът загуби битката, която беше за американската титла на световната федерация.

Русев е на 30 години и е родом от Пловдив. Мигрира в САЩ и именно там започва кариерата му в кеча.

Вижте зрелищната поява на българина:
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


368
Още по темата: САЩРусевкеч
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
3
 
14
 
! Отговори
Руския преди 9 години
До Анонимен300 не сме живели 500 години с турците заедноБили сме под турско робствоПредците ти са страдали и са кланиИ никой от тях не би искал да знае че ти на това му викаш съвместно съжителствоЖалко е че хора като теб не са емигриралиТук си опасен за обществото с тези про турски проповеди и може би е време службите да те проверят за пропагандата която се прокрадва от думите ти
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен302 Беше ясно че си жалък и злоблив и това избухване беше безсмисленоСтой си гладен на село от където пишеш и продължавай да мечтаеш за нова 20 годишна западна кола:-)
179
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на РускияПрав е напълноЖалко че много от вас са забравили кой ни е помагалРеския, не им обяснявайТъпаци са
178
2
 
4
 
! Отговори
Руския преди 9 години
До Анонимен289 Явно за теб няма значение дали сме мюсюлмани с турско самосъзнание или българи христяниСрам за предците ти които са клани от турските мюсюлмани по българските земиСмятам че спора с човек като теб не би могъл да е конструктивен нито фактологически обоснован
177
2
 
7
 
! Отговори
antiES преди 9 години
егати пича,направо е втрещил янките
176
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен285 Виждам че освен слабо историческо познание на фактологията демонстрираш и лека фолк улична агресивност, типична за хората от съвременния неуспешен капиталистически строй които са били неуспесни и в комунизма и созиализма и днесТака че вместо да сипеш опити за нелепи обиди и то изписани неправилно на кирилица се опитай да се фокусираш върху фактологиятаИли пък продължи да наблягаш на английския и току виж забравяйки кирилицата ще се харесаш на "Запада"
175
1
 
7
 
! Отговори
?!? преди 9 години
Хахах, на стадиона наистина гледат като гръмнати.Ако можеше тези политически игрички да се ограничат само до стадиона, светът ще бъде едно по хубаво място.
174
5
 
7
 
! Отговори
Руския преди 9 години
До АнонименАко ги нямаше комунистите щеше още да си роб я на турци я на фашистиНо явно за теб това не е проблем и се гордееш с идеята да си робВинаги можеш да отидеш в щатите и да робуваш миейки колите им за хитри долари
173
3
 
4
 
! Отговори
Руския преди 9 години
До патриотЖалко че вместо да загубиш времето си в тази фолк рима достойна за чалгаджийница в студентски град не се опита да измислиш основателна причина за преценката си че при Путин нещо не вървиТам нещата вървят отлично и изключително професионално режисирани и само наивните маси от хора си мислят че игрите с цените на горивата и прочее по някакъв начин се отразяват на икономиката на РусияЧетене трябва мойто момче, четене а не писане на фолк мотиви
172
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво .. Смърт на САЩ ... Слава на Русия...
171
3
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
А и доста усилия е отишло от страна на организаторите, за да обяснят на 70 000 телета, какво виждат и чуват!
170
6
 
10
 
! Отговори
Тато преди 9 години
Не се ли сеща българския кечист че на руснаците няма да им се понрави това шоу
169
5
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 9 години
До патриотМен ме е срам, че участва в този смешен цирк наречен борба! Там няма нищо което да не е уговорено, дори цирка с появата на араната. А иначе руския химн, руската строева стъпка са радост за слуха и окото!
168
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Taka triabva za da padnat vizite za Amerika! Davai Ganjo!!
167
3
 
22
 
! Отговори
Браус преди 9 години
Брауска на Сашката, не е лесно да се подложиш да те набие някой смотан янки. Но който плаща сметката, той поръчва музиката. Естествено, че в Америка, при борба между "САЩ" и "Русия" винаги ще победят "добрите американци".А защо точно руския флаг и химн? Ами защото е Русев. За тъпите хармиканци, щом си Русев, значи си от Русия. Точка. Повечето сигурно и не са чували думата България.
166
3
 
22
 
! Отговори
Ангел преди 9 години
Някой друг Българин скоро да е правил шоу пред 70 хил зрители и милиои пред малкия екран?Ако ще на талибан да се прави или травистит за всеки професионален актьор трябва да бъде чест да си изиграе ролята
165
3
 
17
 
! Отговори
mariner преди 9 години
Завиждайте му, човека е успял в USA !!!
164
2
 
14
 
! Отговори
Do 252 преди 9 години
До АнонименA България и Русия са раят на земята??? :))))
163
0
 
6
 
! Отговори
Бълагрин преди 9 години
я *** forever
162
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** не може да разбере че тоя кеч е един театър, нашия го представят като "емигрирал" в русия от америка ( т. е. лошия герой) и "добрия" американец ще го набие естествено...шоу бизнес пичлемета, ко ли ви разбират простите тикви.

Спонсорирани публикации