Кой живее в хляба ни?

Ако знаехме цялото съдържание на храната, щяхме ли да я ядем?
2 май 2015 19:18,
15

Снимка: DuPont Nutrition & Health

Дали вкусът на една храна си заслужава компромиса със съдържанието?

Подобен въпрос поставя кампания на DuPont Nutrition & Health. От там са използвали очарователни макро снимки на хранителни продукти, които обаче са и замъци, и мини, и палатки. Идеята е ясна: трябва да се замислим какво всъщност има в храната ни.

Ако знаехте какво има в сандвича ви, дали щяхте да го изядете?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: съдържаниехранапроект
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Язе, нема пъ да одим у Ютюба. Нема да се разклащам.Аре бе, тука пък станахте перфекционисти, а кротко де. Ми идете си гледайте продуктите на село, какво се вайкате. ама надойдохте в мегаполисите, пък и мрънкате кво било и що било.
8
2
 
14
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Хора, идете в ЮТюб и напишете в търсачката: Sponge or Bread (This Can't be Healthy) - Julian Bakery и изгледайте клипчето, ама цялото, не е дълго. Ще онемеете от това което ще видите :)))
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 7Беше така преди години (дунапренения сега ако изобщо го има никой няма да го пипне), сега практически на всякъде има забележително хубав хляб. В много от магазините дори го пекат на място. Тази част с хляба се смени тотално.
6
1
 
19
 
! Отговори
black преди 8 години
Щом си ял кренвирш и си оцелял ,нищо не може да те отрови.
5
3
 
22
 
! Отговори
аз преди 8 години
тия снимки са по-скоро подигравка с хляба.
4
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Говоря за северна Америка - няма да повярвате но хляба там е хиляди пъти по-калпав от това, което ние ядем (освен ако няма някакваголяма разлика в последните 4-5 години).Започваме с генно модифицираното жито, което вирее даже в полярни зимикато тази в Канада и северните щати, минем през разните му там добавки занабухване и завършим с факта, че брашното там дори се избелва, повтарям избелвапреди печене - в резултат се получава един дунапрене хляб, чиста отрова.
3
0
 
25
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
До 1Ами няма как. Вече 30 години ям и ми стана навик :)
2
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А има ли някой в хляба ни - не разбрах ? Кой прави такъв хляб?
1
0
 
23
 
! Отговори
марко преди 8 години
Много не свързана статия със снимките

Спонсорирани публикации