Арменките – най-красиви! Българките пък – девети!

При мъжете пък най-хубави били ирландците, а ние?
Обновена: 7 май 2015 14:08 | 5 май 2015 12:56, Красимир Ангелов
212
Арменките – най-красиви! Българките пък – девети!
Ким Кардашиян има арменски корени. Снимка: Reuters

Арменките са най-сексапилните жени в света, сочат резултатите от анкета на туристическия уебсайт “Мис травъл”. При мъжете пък първото място се държи от ирландците, съобщава "Хъфингтън пост".

За наша радост в челната десетка място са намерили и българките, които са класирани на девето място.

На второ място при жените са барбадоските, следвани от американките, колумбийките, англичанките, австралийките. Бразилките, които миналата година оглавяваха класацията, тази година са на седмо място. На осмо място са филипинките, а десети са ливанките.

В анкетата са участвали 110 000 американци - 44 873 мъже и 66 309 жени, уточнява БТА.

При мъжете на второ място след ирландците са австралийците, които миналата година оглавяваха класацията. Трети са пакистанците, следвани от американците, англичаните, шотландците, италианците, нигерийците, датчаните и испанците, смятат читателите на списанието.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
132
2
 
1
 
! Отговори
Христова преди 8 години
Хаххахха припаднах от смях. Някой виждал ли е пакистанците колко са красиви? Мога да ви изпратя снимки да се насладите и ако можете да усетите и аромата им двойно по-голяма радост ще изпитате.Колко глупости изчетох ! Един въпрос не ми дава мира. По кой критерий ви вземат на работа вас журналистите ?
131
3
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
ne znam dali sa nai-krasivi armenkite,vajnoto e che priznahme genocida nad armenskia narod
130
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако чакаме тези извратени мозъци да сравняват жените - мале - мале. Колко ли американски туристи от анкетираните са посетили България?
129
2
 
1
 
! Отговори
ив преди 8 години
Представата за българите на почти всички анкетирани,било в САЩ,било в Европа е от това,което им показват по телевизията - изрусени мургавелки и загорели младежи с криминално излъчване.За съжаление младите ни девойки се отдалечават от образа на красивата българка с удебеляване на снагата си и тотална телесна деформация.
128
0
 
17
 
! Отговори
Аноним преди 8 години
...англичанките, австралийскте и американките...???? Тия как са попаднали в десетката???И как се прави такова проучване в САЩ, като 98% от американците не са и чували за България.
127
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За най ебливи ДА.....но за красиви ..НЕ
126
6
 
10
 
! Отговори
Арменеца преди 8 години
Доста интересно и бих го нарекъл "забавно" изглеждат коментарите. Не го приемам и за обида глупостите изприказвани тук. Най - странното е, че статистиката е за почти цял свят, а коментарите са предимно от хора, които не са и мръдвали някога от бащината си къща. Надявам се малко по - позитивно да гледате над нещата и няма грозни хора на този свят. Всички сме красиви дори и ние - арменците :)
125
4
 
12
 
! Отговори
v преди 8 години
ох ох охвсички арменки, които познавам са с наднормено тегло и доста едрички в гърба и ръцете. Не зная каква е тази класация, ама е измислена. А Кардашиян е брутално зле, необяснимо защо се котира толкова
124
5
 
6
 
! Отговори
антрополога преди 8 години
Арменския специалитет кафе с макък :))) и задължително голяма пиперка /нос/
123
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Критерия за красота в анкетата е бил космати гърди и дебелина на мустака.
122
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако българите бяха проста нация никой нямаше да иска да я премахне от картата на света.Но щом с години се работи за унищожаването на българската нация значи е заплаха за някой.То красота и ум не винаги са съвместими и нормално е да сме 9-ти в света,даже е прекрасно.Мерилин Монро някога е казала на Айнщайн следните крилати фрази; Г-не,искам да имам дете от вас с вашата интелигентност и моята красота,Айнщайн и отвърнал ами ако излезе детето с вашата интелигентност и моята красота ??
121
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Англия и САЩ- най-дебелите нации! Гърция- най-глезената нация! Сърбите,босненци и албанци са най-надарените! България и Китай са най-умните и интелигентни нации ! България е най-древната нация! Холандците са най-високата нация! Франция и Гърция най-активни в секса! Австралия и Дания най-щастливите нации! и т.н.
120
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E ta tova e. Stranno vsichki komentari na balgarski ezik......ama nali v Bulgaria osnoven nazionalen sport e ZAVISTTA, ta vashite komentari sa besZ nikakva stoinost....NULA. Ami slojete snimki na dve krasivi balgarki i az shte vi sloja sto snimki na obirnovenni armenski momicheta KRASAVIZI. Mnogo zlobno pleme ste vie balgarite.
119
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За най-красиви не знам, ама за най-космати със сигурност печелят класацията! Познавам лично 3 арменки и ако не си бръснат редовно мустаците ще изглеждат като Филип Тотю!
118
7
 
18
 
! Отговори
Барабдос Арменян преди 8 години
Тази класация направо счупи тъпометъра. Къде ги видяха арменките красиви не знам, ако са имали пред вид Ким Кардашиян тя е само наполовина арменка и е станала известна само защото се е снимала няколко пъти в порно и така си е намирала клиенти. Голяма кариера - браво! Ами "барбадоски" - не знам какво е това! Ако са имали пред вид жителите на о-в Барбадос то това са хора случайно озовали се на този остров, и днес са там, утре не - по тази логика дайте да обявим жителите на Люлин за отделна нация
117
8
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Попитали радио Ереван:"Кои жени са най-грозните?"Радиото помълчало,а после отговорило:"Е да, ама пък какъв коняк имаме!!!!"
116
5
 
15
 
! Отговори
шоп преди 8 години
Епа, тоа метриал го е писал сигур Радио Ереван!
115
7
 
11
 
! Отговори
Кюстендил преди 8 години
Когато се обръснат,арменките наистина са хубави !!!
114
10
 
4
 
! Отговори
istinata преди 8 години
Nai iakite jeni sa hurvatkite;ukrainkite i slovakinite
113
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Minalata godina sa bili krasivi taia godina na vtoro ne :) naistina obache nigeriicite sa golemi ubavci.osobenno v tumnoto