Радост преди да те засмуче животът. 1, 2, 3, 4... 12!

Столичното 144 СОУ "Народни будители" изпрати абитуриентите си
26 май 2015 15:35, Александър Попов
78

Снимка: Dnes.bg

С тъпани, ориенталски ритми и фойерверки дванадесетокласниците от столичното 144 СОУ "Народни будители" белязаха края на завършването си. Преди бала, както повелява традицията, в училищния двор паркираха от най-обикновени коли до скъпи джипове и лимузини.

Независимо кой с какво бе пристигнал - настроението бе приповдигнато. Единствено усмивките на част от шофьорите на абитуриентите могат да помръкнат, тъй като полицията чинно си записваше нарушителите, от чийто коли се показваха купонджии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
6
 
! Отговори
горския преди 8 години
1,2,3....11, 12 ***.bg :)Успех в живота на абт'юрентьитьи!
48
6
 
8
 
! Отговори
художника преди 8 години
До На една пряка от насМного си прав за хлапетата. Нека се радват, защото това е един път в живота и повече няма. Може да се ожениш 10 пъти, може да завършиш 2 висши, но никога няма да върнеш детската тръпка, че видиш ли ВЕЧЕ СЪМ ГОЛЯМ-САМО ГЛЕДАЙТЕ К`ВО МОГА !!!
47
4
 
7
 
! Отговори
На една пряка от нас преди 8 години
има училище.Днес за около половин час имаше голяма гюрултия от клаксоните на колите, но не мисля, че това е скандално - нормално е хлапетата да се радват. Нямаше и никакви "ориенталски ритми". Поне 85% бяха облечени много добре, други се бяха попрестарали да са оригинални, но никой не беше отвратителен. Направи впечатление една кола - в най-модерния сега цвят "Марсала", и абитуриентката в нея беше с хубава рокля в същия цвят. Но най-интересно беше това, че 6 балона в същия цвят украсяваха колата
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 44Хайлайфът на Габон получава образованието си във Франция, хахо нещастен. Знаеш ли колко средни училища има в тази страна? Имаш ли представа какво е нивото на висшето образование там?Габон има президент, няма крал. Но има и достатъчно милионери.И, за твое сведение, там можеш да намериш и интелигенция, която говори на руски, защото някои са следвали и в СССР, и в днешна Русия. Част от тях са женени за рускини. Така че, ако не знаеш западни езици, няма да загинеш в Габон. :)
45
4
 
7
 
! Отговори
Поредният анонимен преди 8 години
Ако започна да оспорвам всеки коментар ще отнеме време.. Така, че се обръщам към Вас с молба.. Щом имате против, моля обсъждайте бъдещето ни, държанието ни и всичко онова, над което Вие нямате власт с по-цивилизовани изрази. Не се съгласявайте с ограничения си мироглед и разберете, че когато слагате всички под общ знаменател, първо Вие си очерняте живота и второ не правите нищо за развитието на обществото ни. А относно ***, изляла се вчера.. една дума я описва- пагубно! Благодаря Ви!
44
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Животът те засмуква само, ако му позволиш ;) За много от тези деца започва един по-добър живот, за съжаление най-вероятно извън България.
43
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига три коментари смотан
42
2
 
11
 
! Отговори
еми преди 8 години
Ама че заглавие! Не животът засмуква, господин Попов, а хората, обществото, с тъпите си схеми и калъпи. Ако за автора на статията животът е блато, което засмуква, моля да не натрапва своето виждане на всички, а да бъде безпристрастен, както подобава на журналист! Ама то журналисти отдавана няма, а само драскачи...
41
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще ти кажа, че точно това е едно от училищата в София с профилирано изучаване на българска народна музика и български народни танци...имало е от всичко, бъдете сигурни
40
4
 
13
 
! Отговори
Абе... преди 8 години
Няма ли Българска музика, има, но това са просто Прости чалгари! ***!
39
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Относно това какво правят децата след този ден....аз лично съм изкарала бала си по същият начин като тях, но сега не съм продавачка или чистачка, ами имам две висши, родителите ми са съвсем обикновени хора с проблеми и грижи и не съм някое момиченце, хванало си чичко паричко, за да го издържа...не мога да си обясня защо трябва да оплюете тези прекрасни създания, вместо да погледнете от тяхната гледна точка....това е краят на един повратен момент в техният живот..тази вечер за тях е началото!
38
5
 
8
 
! Отговори
Таралежка преди 8 години
Може би не същото ,но подобно!!! А иначе след години сме много невинни ,всички сме девственици!!!
37
0
 
17
 
! Отговори
Балканска Класика преди 8 години
Истината за опростачените ***!Тема":Андреа отзад.." - 42 коментараТема:"Кучето правеше пакости... излетя през прозореца"-25 коментараТема:"Радост преди да те засмуче животът. 1, 2, 3, 4... 12!"- 50+ коментара-------------------------------------------------------------И после,Тема:"Кабинетът все пак ще обжалва за ръста на минималната заплата"- 9 коментара"Границите на Балканите трябва да падат, не да се местят" 3 коментараЧисто и Просто= *** след баня
36
16
 
8
 
! Отговори
Таралежка преди 8 години
Айде да не забравяме,че повечето от вас които пишат тук,също са се вихрили така преди години! Дори и преди много години...пак е било същото ,е да естествено роклите и гримовете сега са малко в повече! От едно време до сега нищо не се е променило,просто сега света е по комуникативен, по-информиран и можем да видим ,прочетем и коментираме ,както и да нападаме и плюем! Естествено че ще свирят и ще се радват и ще танцуват ,пък той рано или късно живота ни натиска всички!!
35
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мачкайте, абитуриенти! Наско Ментата специален поздрав за вас!
34
14
 
11
 
! Отговори
nadan преди 8 години
Божее, не мога да повярвам - нормални рокли! И то доста красиви, с красиви нормални момичета!
33
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В селското стопанство има остър дефицит на овчари. доячки и касапи. Не се изисква средно образование или матура.
32
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами какво очаквате от обслужващ персонал? На снимките виждате бъдещи, чистачки, продавачки, сервитьорки, строителни работници, бакшиши...Нищо против хората с такива професии, но за да работиш като продавачка на Женския пазар не се изисква кой знае какво образование или култура.
31
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само не ми харесва ориенталската музика и кючеците. Всичко останало го има навсякъде по света.
30
8
 
9
 
! Отговори
До 22 преди 8 години
Грешиш. Затова написах "Разровете старите албуми" -до елегантните момичета и по-скромните девойчета, ще видиш и силно гримирани като к/вета, и с цепки до гащичките, и с деколтета почти до пъпчетата. Не всички са такива, но ги има.До 17Съвсем не са грозни, ами се кривотят като маймунчета - личи си, че в момента, в който са ги снимали, хлапетата крещят и скандират. Ти да не мислиш, че си много красив(а), когато крещиш?Цялата тази злоба е неуместна.Дано имат късмет децата.

Спонсорирани публикации