От звяр в красавица! Руски трансформации

Вижте поразяващите фотоси – с грим и без грим
27 юли 2015 18:00,
62

Снимка: Гоар Аветисян

Гоар Аветисян е на едва 22 години, но вече има своя академия по грим и прическа. Рускинята е и изключително популярна в социалните мрежи. И има защо! Убедете се!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е, не е толко изключително. С малко упражнение и добра козметика всяко момиче може да се научи да се превръща от недоспала с тъмни кръгове под очите в красавица с перфектен тен и сияещ поглед. Друг е въпросът, че е прекалено в слънчев летен ден да слагаш толкова много грим. Виж, ако имаш специален повод-да. Ама да използваш толкова много продукти само за да идеш до супера за хляб и мляко-не си струва. Аз поне избягвам многото грим в жегите.
36
0
 
5
 
! Отговори
мили момичета преди 8 години
Преди и след - едно и също. Боята прикрива дефектите по кожата, но не може да направи лицето красиво. Момичето на снимка 21 си е хубавко и без грим...останалите са зле, горките, но сигурно и те си имат гаджета. Представата за красота е субективна и всеки има шанс да бъде харесан, затова няма смисъл да се мацотите, когато истината бързо лъсва.
35
2
 
5
 
! Отговори
Мегачеп преди 8 години
Фидосова е по-хубава. А Майчето Манолова ще я клатя като шебек телена мрежа в зоопарка.
34
6
 
6
 
! Отговори
Вежди Рашидов преди 8 години
Аз така ги виждам след 6 големи хаха
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гоар Аветисян - Рускиня ???????
32
1
 
18
 
! Отговори
Калитко преди 8 години
Каква рускиня, бе , шматки загубени!Прочетете името!Все едно да наречеш Мехмед Садък от град Кърджали - българин?!?!
31
1
 
7
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
Имаше някакво "реалити" дето ги хващаха разни подобни и след много процедури , не само грим придобиваха приличен вид
30
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тва са порнозвезди!
29
0
 
13
 
! Отговори
Л-Д преди 8 години
Повечето "леви" момичета са си напълно нормални. Такива срещам всеки ден по нашите улици, отиващи на училище, на работа или просто да се поразходят.Нормално е силният грим да ги промени до неузнаваемост.А някои "леви" се съмнавям, че също са фотошопнати, като "десните", за по- голям контраст.
28
1
 
14
 
! Отговори
Оби преди 8 години
Явно последният вопъл на модата е дамите да имат вежди като на Филип Тотю мустаките. Без грим мацките изглеждат всяка различно, уникално, па била и грозновата, а като са гримирани - всички са еднотипни, с вид на порноактриси.
27
0
 
10
 
! Отговори
ЕВТИНИ ПРОПАГАНДИ преди 8 години
Пропагандата ви с всеки изминал ден става все по- евтина и пошла...............................Навсякъде по света има жени, които се гримират много, че и операции си правят за няма нищо.Тези с нищо не са по- различни от откачалките, които ги дават по РТЛ, НГ или други програми, които си правят пиърсинги, татуси и операции без спир.
26
2
 
16
 
! Отговори
Анти-Руж преди 8 години
"Рускините са грозни" трябва да разбираме, така ли :D Кака Мара не знае с какав *** са плесна по челото чак сега. Сега народа ще изсипе 1 тон цветни фрази по неин адрес.
25
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, неуморима, долна, ежесекундна платена антируска пропаганда. Гьобелс ряпа да яде.
24
0
 
8
 
! Отговори
Професор преди 8 години
до 33 Айше Мимюн е типично Българско име.
23
3
 
19
 
! Отговори
КуРти преди 8 години
Извода е един, рускините без грим са зле с грим, някой стават, ама не много, но виж ако бяха американски крави, без грим щяха да са красавици, а с грим, направо полу-богини! Марче правилно ли съм схванал линията или да се коригирам?
22
1
 
7
 
! Отговори
Жибор преди 8 години
Гоар Аветисян- това ли е типично руско име? На мен ми звучи като Айше Мимюн- ние с такива не искаме и да разговаряме!
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малиии страх!Яз направо с мойте 103 кила съм Василиса Прекрасна!
20
1
 
23
 
! Отговори
Градски гларус преди 8 години
Затова като като хванете нова мацка, първо я водите на басейн или на плаж! Да й падне цялата мазилка и чак тогава преценявате с какво си имате работа. Щото сега има някой дето се мажат с разни кремове от горе до долу. Гледаш я една такава с гладка кожа, уж летен загар, хубава коса, очи.... а като излезе от водата..... олелелелеле беж краченца....
19
0
 
19
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Ама много бързо е да ви хвърли в мъгла човек.1. Гоар Аветисян - ЯН, СЯН - това е арменска фамилия.2. Има си личен сайт и там ясно пише, че е родена в Армения, но през 1994 се преместили в Москва.3. Не бих казал, че Марийка е по-голяма красавица, от тази на снимката.
18
3
 
14
 
! Отговори
Чикатило преди 8 години
Аз пък имам болезнено полово влечение към Цецка Цачева. Не знам как е медицинското наименование на това.. зоофилия или некрофилия не знам.

Спонсорирани публикации