Гришо не вкарвал ретури на Николета под носа на Маша

Плеймейтката отрече да има връзка с тенисиста
28 юли 2015 11:53, Александър Попов
57
Гришо не вкарвал ретури на Николета под носа на Маша
Снимка: Facebook

След като изконсумира PR слуховете, които я свързват с Григор Димитров (включително и в чужди медии), Николета Лозанова обърна палачинката.

Още по темата

Плеймейтката категорично отрече, че дели креват с тенис звездата и е причината той да се раздели с Мария Шарапова. Че е станала част от тригълника гръмнаха и чужди сайтове и вестници, които обаче се позовават на родни такива.

Вчера мениджърът на Григор Димитров призова медиите да не го вкарват в "жълт" и измислен сериал, тъй като тенисистът се е съсредоточил в кариета си. Не закъсня и Николета.

"Тъй като името ми в последните няколко дни упорито е спрягано в любовни отношения с това на тенис звездата Григор Димитров и всеки мой статус се тълкува в интерес на жълтата преса. Всичко бива обвързвано със скандала, съчинен от медиите, изрично не от мен самата, както се опитват да внушат авторите му.

Прецених, че е време да сложа край на този спаринг! Който иска да бие сервиси, но много моля, нека не бъдат с мое участие! Нямам нужда от подобен тип PR, а и нека не бъда "поредната удобна причина" за спортните неуспехи на някого! Желая само победи на Григор Димитров и дано бъде свързван само с поводи за гордост, без грам спекулации!", написа в социалните мрежи Лозанова-Божинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жигулета може да е проста ама е готина и както на вас така и на ДришУ мо текат лигите.и като знам колко му е слаб ангела тази само да го приклещи някъде и Дришко ще е "*** долу"на мига.
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко си отиде на мястото.Сега го чакаме да изпадне от топ 100 и да чуем "дпбрата новина" че Жигулета е позабременялаи ще каже другата седмица от кого ама от сега да се знае че човека щ е хванал за ракетата.
32
5
 
1
 
! Отговори
мъшкар преди 8 години
Нема начин Гришо да не си топне чушката у това хубаво дупе ако му е паднало.Шарапова е дърта и много вреслива кобила за него!
31
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно беше,че си прави реклама тя милата е толкова глупава и гнусна,както и пиарката й.Нямат срам,нямат нищо.Опрял е Гришо до тая венерическа ***.Не спира да се излага ей,и дете има вече,ама спирка не,иска да е известна,не разбра ли,че няма как да стане,айде преди пак беше нещо,вече е никоя.Каквото иска да прави само да не закача това успяло и красиво момче.
30
0
 
15
 
! Отговори
xax преди 8 години
Някой пак прави безплатен ПР на гърба на заслужил човек ... не искам да съм груб или неджентълменски настроен, но трябва да съм много закъсал, за да налетя на Николета, а Гришо да не говорим ....
29
3
 
4
 
! Отговори
що е то свястна жена преди 8 години
До до 33Ами да, мъжете са такива, има-няма от както свят светува, но само нормалните. Какво да се прави - хормони, нагон, накратко природа. Жените най-мече на такива налитат - на прости животни, щото онези ИДЕАЛНИТЕ не са ви интересни, скучни са, не са секси. Николета била проста, какво толкова е направила жената, да не си е зарязала детето на някой 18-годишен напращял хлапак, ъ ?
28
0
 
24
 
! Отговори
Просто мъж преди 8 години
Като мъж . Николета става за едно мачле на малки вратички . По-добре е от нищо , но ако си мъж от класа има къде къде по-добри попадения , а и по-млади . Въпроса е че медейният образ на Николета се изтърка и сега гледат да го съживят , но искренно се надявам това да не стане . Време е жени като Златките , Николетите и компания да отстъпят място на наистина стойностни и качествени жени от ново поколение .
27
16
 
9
 
! Отговори
стига бре преди 8 години
Какво пък толкова лошо, ако Гришата е олабил жилата. Няма нормален мъж, който не би я офукал, ако му падне, това е истината, момата става за най - различни работи. Иначе, коментарите на представителките на нежния пол са разбираеми, вероятно страшно ги дразни. Мен пък не толкова, била проста, не знам си каква, *** на кой му дреме. Жената не е срамежлива, пат-чат се разхвърля и зарадва окото. Като мъж обещавам, ако има некоя свръхумна с такъв релеф, бих я предпочел от интелегентски подбуди.
26
3
 
6
 
! Отговори
пишете на български преди 8 години
ретури ?????Каква е тая хубава българска дума бе?
25
1
 
32
 
! Отговори
изрично не от мен преди 8 години
Николетче, гладна кокошка просо сънува, ама няма кой да ти се върже вече душице :)Изрично от мен да ти кажа, че сервиса е нещо хубаво, на теб шута са ти били
24
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако помните добре, преди Григор беше Бербатов - друг известен и богат българин. Добре си избира на чий гръб да си прави PR тази па...л. Очаквам най-накрая да замеси Люис Хамилтън, с него поне имат един цвят на кожата.
23
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая на снимката много *** бе. Да не е от Факултето?
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сашко, умнико, какво е да ти вкарват "ретура"? Това някакъв селски диалект ли е?
21
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя първо си ги пуска слуховете, после ги отрича, жалка история. Но изчака първо от страна на Григор да се отрече слуха, тогава и тя отвори устица. Жената има ментални проблеми, може би - финансови. Откакто няма желаещи да й купуват парцалките и сандалките. Тежко е, сега ще трябва да ходи на почивка на Слънчев бряг, а там само бедни европейци. Няма да успее да срещне Роналдо.
20
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Както казват - няма лоша реклама.След като е толкова елементарна и проста и след като изпада в забвение, ето че направи така, та да се заговори отново за нея.Е, този път вдигна летвата много високо, след като намеси най-добрия ни тенисист.Ех, простакесите и изпадналите от медиите *** не могат да се примирят, че не стават за нищо и търсят неистово секундната слава, колкото и жалка да е тя.Не може да не им се признае обаче умението да накарат медиите да пишат за тях, без значение дали
19
1
 
30
 
! Отговори
Аз преди 8 години
тая пък парцалеса къде се бута? Кой луд ще зареже класна и умна жена като Шарапова, за една куха като Лознанова?
18
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Г-ЖА ЛЪЖИНОВА-БЕЗПАРДОНОВА СЕ ЗАКЛЕ ЧЕ НЯМА ПРЪСТ В НАСОЧВАНЕТО НА СЛУХОВЕТЕ С ЦЕЛ ДА БЪДЕ ЗАБЕЛЯЗАНА ОТ ГРИШО ЗА ДА ПРЕМИНЕ ОТИЗВЕСТНИ В ОЩЕ ПО-ИЗВЕСТНИ СПОРТНИ РЪЦЕ
17
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То много трябва да свали нивото от Маша да слезе при Николета общата. Тая като я заплашиха със съд и се наака.
16
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оф тая Николета на живо е толкова зле, голямо чело, пет пласта кит и грим върху едно малко и не добре разпределено тяло. Добре, че е фотошопа наистина мнооооооооооого и помага, на нея и останилите бг пачи.
15
2
 
3
 
! Отговори
aman преди 8 години
prosto zaglavie