Баба Яга от Петербург – убийцата, стресирала Русия

68-годишната жена е убила най-малко 10 души за 20 години
Обновена: 30 юли 2015 21:42 | 30 юли 2015 21:00,
87
Баба Яга от Петербург – убийцата, стресирала Русия
Снимка: Youtube

68-годишна рускиня от Санкт Петербург признава в личния си дневник, че е убила най-малко 10 души за последните 20 години, пише британският "Дейли мейл".

Татяна Самсонова е разчленявала жертвите си с особена жестокост. Руските власти твърдят, че е особено опасна за хората около нея. Самсонова е арестувана след поредното си убийство, този път на 79-годишна жена, която отровила, след като се скарали.

68-годишната рускиня е заподозряна и за убийството на бивш неин наемател на 32 г. през 2003 г.

Рускинята вече е наричана и от руските медии, и от руската общественост Баба Яга. Някои пък я наричат "Кошмарът от улица "Димитров".

Руски сайт пише, че, ако мемоарите на жената отговарят на истината, тя със сигурност ще се окаже сериен убиец, какъвто досега Русия не познава. Засега не е ясно дали в дневника си тя е писала на руски, немски или английски.

В момента руската полиция сравнява написаното в дневника с известни случаи на намерени разчленени тела, чийто убийства останали неразгадани.

Кадри от видеонаблюдение, излъчени по руската държавна телевизия, показват Самсонова в качулка и дъждобран, влачеща черен чувал от един апартамент. По думите на полицията в чувала има човешки крайници на жертва, убита в събота. Самсонова нарязала тялото с трион и нож и го изхвърлила в предградие на града.

Полицията е открила и чувал с тяло без глава и крайници в близост до езеро. В дома на Самсонова пък са открити кървави стъпки, както и трион и нож.

Сред безследно изчезналите е и съпругът на Самсонова, за когото не се знае нищо от 2005-та година насам.

Съседи на жената разказват пред "Комсомолская правда", че жената била за няколко месеца в психиатрична клиника.

Преди 89-та година Самсонова работила в голям хотел, посещаван от чуждестранни туристи, който днес носи името Гранд Хотел Европа. Именно заради това жената владеела и английски, и немски език.

Вижте и видеото, разпространено от руската полиция:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
( ͡ ͜ʖ ͡)тя със сигурност ще се окаже сериен убиец, какъвто досега Русия не познава.
24
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
преди 59 минутиМарийо, защо не напишеш статия за някой масов убиец от САЩ, там са най-много?------Не е вярно! Най-много са в Русия.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубаво е при комунизма, нали ?
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рускиня по баща Самсон и по майка Далила.Хахахаха...
21
6
 
3
 
! Отговори
Meanwhile in BG преди 8 години
С правителствено решение Трейс Рисорсиз ЕООД от София получи днес концесия за добив на подземни богатства - метални полезни изкопаеми - златно-сребърни руди, от находище Милин камък, разположено в землището на гр. Брезник, област Перник. Концесията се предоставя за срок от 20 години. Срещу 1.5%, липсва контролен орган.
20
1
 
16
 
! Отговори
Суека преди 8 години
Наемам това бабе да изтреби 200 и кусур депутати и никой да не ги намери повече ... и ще я позлатя направо !
19
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Рускиня???
18
3
 
6
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Какво има толкова да се дискутира? Има такива хора за съжаление. Има серийни убийци. Аз често гледам американското предаване Аутопсия и там има много такива случеи на убити и разчленени хора в САЩ. Мисля си също, че повечето от безследно изчезналите са убити, чиито трупове не са намерени. Разгледайте страниците- колко много изчезнали хора има. Има много българи. Дали са живи?Това го има навсякъде по света и не е някъкво изключение в Русия.
17
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма значение дали ще е за добро или за лошо! Случката може да бъде и измислена. Важното е в ума на Българина да бъде Русия!
16
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Путиновото управление ще става все по-гладно и по-гладно а рублата отива с 30-40% надолу редом с цената на нефта която ще пада заради Иран на който Путин даде ядрено оръжие да заплашва света с него и благодарение на което сега ще си продава колкото си иска нефт!Тази канибалка няма да е никакво изключение в близките години на ***
15
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Перестройката и Путиновото управление са я довършили!!!!!била е на минимална пенсия и е трябвало да отдава стая под наем след като мъжа и вероятно е починал от естествена смърт и тя го е изяла и се е надявала да не му спрат малката пенсия но те са я спрели!!!!!Жената е била крайно нуждаеща се свръх бедна и вероятно единственото месо което е можела да си позволи е било ако утрепе някой!!!!
14
7
 
9
 
! Отговори
млад бандеровец преди 8 години
Ето защо Путин не се притеснява от санкции...Има много маринована с водка мръвка за гладни баби..ха..ха
13
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В гладните години на войната тази е вкусила от човешкото месо и от тогава си похапва тайничко от време на време!! :D Най-вече от безпаричие!!!Тя убива за да се храни!!!!!
12
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Дейли мейл" многократно ни втълпява, че Татяна Самсонова е рускиня. Има ли, обаче, руско име Самсон? Няма. Това име е от друга "опера".
11
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До свинаряНе.На Григор Димитров.В Русия са му големи фенове.
10
4
 
14
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Наскоро излезе книга за обсадата над Ленинград...Как мислите че са оцелели без храна и вода...Игор Завялов-Зимата на 1941-1942 г. е била страшна. Едвам оцелява от канибали...Сега всичко описва в книга
9
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ!!!!!!!ЧИКАТИЛО Е УБИЛ 53 ДУШИ ТАЯ Е ДРЕБНА РИБА !!!!
8
12
 
14
 
! Отговори
8300 преди 8 години
евразийски ценности
7
8
 
9
 
! Отговори
престъпна нация преди 8 години
През 2009 г., в продължение на шест месеца, двама канибали се угоявали добре с останките на своя брат, опитвайки се да скрият убийството.Братята, идентифицирани като 28-годишния Тимур и 23-годишния Марат, признали пред централата в руския град Перм за убийството на брат си Рафис и че след това са го изяли.Полицаите започнали да стават подозрителни, когато момчетата обявили Рафис за изчезнал, но същевременно не дали детайли за него. След като претърсили къщата им, следователите открили черепа на Рафис, който братята оглозгали и заровили в градината. Тимур казал, че изял брат си, защото
6
8
 
12
 
! Отговори
престъпна нация преди 8 години
Руски канибал, който призна, че е изял свой приятел по време на риболовна експедиция в Сибир, беше осъден условно и освободен."Дори не е бях особено гладен", шокиращо признава Алексей Горуленко, пише "Дейли мейл". 44-годишният Андрей Курочкин и приятелите му Алексей Горуленко и Александър Абдулаев се изгубили в Сибир.