Lord of the Dance: Танцовата битка е по-зрелищна от всякога

Майкъл Флетли изненада българската публика в троен образ
Обновена: 4 окт 2015 12:59 | 4 окт 2015 11:22, Веселина Йорданова
4

Снимка: БТА

Вечната борба между доброто и злото, представена в оспорван танцов двубой, изправи на крака зрителите на Lord of the Dance: Dangerous Games.

Още по темата
Шоуто в НДК бе сплав от много музика и танц, мултимедия на голям екран, блестяща игра и ефектни сценични костюми.

Малкият дух с вълшебната си флейта отново сътвори приказната история за мрак и светлина, в която имаше всичко – разцъфваща пролет и огнени клади, любов и страст, разрушение и съзидание.

Битката беше истинска и равностойна в завладяващия и вече добре познат на българската публика ритъм на ирландските танци, с акцент върху всеки детайл и с точната доза актьорска игра.

Солистите разказаха и вечната любовна история, в която изкушението може да те поведе към мрака, но печелиш, ако не се поддадеш. Така "Господарят на танца" си тръгна триумфално от финалната танцова битка не само с пояса на най-добрия танцьор, но и с прекрасна дама, която не му отстъпва по нищо в бързите стъпки.

Хореографът, режисьор и продуцент Майкъл Флетли бе едновременно сред публиката и на сцената, и това беше поредният подарък за почитателите на известния спектакъл, който покорява в нов и по-блестящ вариант.

Флетли е за първи път у нас и искрено се радваше на добрите изпълнения на танцьорите, а накрая сам стъпи на сцената в троен образ за първия бис, на който те бяха извикани. 

В клип на огромния LED-eкран, тройният Флетли, който се различаваше единствено по елече в три различни цветя, беше перфектна конкуренция сам на себе си, показвайки, че всяка стъпка може да бъде по-добра от предишната.

След него танцьорите също се раздадоха, като изпълниха с очароваща лекота поредния танцов шедьовър след близо два часа игра.

Днес шоуто ще зарадва русенци. Спектаклите, организирани от Loud Concerts, са част от 111-те шоута по целия света, но са премиерни за балканския регион.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
diavolcheto преди 8 години
Има ли нещо или някой, неоплюти от българина?
3
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ADSKI MAZNI SA TIQA LORD OF THE DANCE!!!
2
4
 
6
 
! Отговори
Аман преди 8 години
Защо са облечени като мюсулманки ? Всички като одъртеят идват тук да си драпат егото - механизирани тропачи на степ. Музиката е прекрасна, но крадена. нищо на композиторите.
1
2
 
9
 
! Отговори
Контра информатор преди 8 години
"Днес спектакълът ще зарадва русенци, с което ще бъде открита и новата спортна зала на града." Залата отдавна беше открита с концерт на баба Уиуи. Аман от подочули/недоразбрали!