Месото – любимото ястие на пияните вегетарианци

Над 30% признават, че хапват дюнери, бекон, пържено пиле
9 окт 2015 10:15,
31
Месото – любимото ястие на пияните вегетарианци
Снимка: Reuters, архив

Ново проучване показва, че голяма част от вегетарианците ядат месо, когато се напият, съобщава британският "Метро".

Изследването е обхванало 1789 британски вегетарианци и установило, че 34% от тях ядат месо всеки път, когато се напият.

26% от ядящите месо вегетарианци признават, че често хапват месо, когато са пияни, а 22% признават, че го правят, но рядко.

Месоядните вегетарианци хапват най-често дюнери и бургери. Други предпочитат бекон, пържено пиле или наденички.

Проучването е установило също, че 69% от тези така наречени вегетарианци, пазят ревниво тайната си дори от приятелите и семейството си, но същевременно продължават да парадират със здравословните си навици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Както не обичам всички хора, така и не обичам всички животни. Затова обичам кучето си и ям бургери - ако не го разбирате, хапете месце, да ви просветне малко, че от тия марули елементарна логика ви се изплъзва. Особено ме кефи веге да ми говори колко обича КАЛЕ ЛОЛ ЛОЛ ЛОЛ и дори да не вдява, че казва кейл, кале е другоооо :)))
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако погледнете ФБ страницата на БВО, то неминуемо ще затвърдите мнението си, че вегетата до един са изтрещели. Лимец, слънце, чушки и това е, как да не ти се отрази на мозъчето :)) Иначе за много извисени се приемат, цитира се оня *** Дънов... страшна работа, яжте си каквото ви се яде и не се оставяйте да ви приравняват с животните като ценност на живота :))
20
0
 
2
 
! Отговори
вегетарианец преди 8 години
до 6-ти, отношението на СЗО към вегетарианството, можеш да откриеш в доклад още от 1991 г., който доклад, ще перефразирам, открито обвинява правителствата, че чрез обществени, диетични и други (реклами, предавания) насоки, насърчават повече от необходимото консумацията на месо, млечни продукти, и прзовава към вегетариански насочена политика, където не се твърди , че консумацията на месо е задължителна! ама повече линкове няма да ти пускам! размърдай си мозъка и ти малко!
19
0
 
2
 
! Отговори
до коментари 6 и 13 преди 8 години
Проверявай си добре твърд-та преди да пишеш глупости! а на пресата най й е лесно да промива такива преяли със свинско и всякакви месища мозъци, "правилно" нахранени, apps.who.int/classifications/icd10/browse/2010/en , за да те улесня макс. може да си актуализираш информацията погледни в лявата таблица, кликни първо на V. псих. и повед. растройства, а после F50 - F59, а след това F50 - хранителни растройства, а като намериш нещо там за вег. или каквото и да е лошо за тях в док-та се обади!
18
5
 
7
 
! Отговори
Гладен преди 8 години
месото е една от най-големите нечистотии,която ние хората ядем, бъкани с хормони и химии,за да тежат и да вредят най-вече!Нормално е от СЗО да кажат,че е психично отклонение. Хората одавна доказаха,че СЗО разболяват с изкуствени вируси и отрови,за да цъфти аптекарската индустрия
17
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е психично заболяване,нито лицемерие. Психично заболяване е да прерязваш гърла и да дереш животни и всякакви изродщини,а лицемерие е да се правиш,че обичаш животни и да ги похапващ едновременно с това. А това СЗО,ако се пообразовате малко ще разберете,че е една много добре обмислена машина за пари,която вие много "нормалните" храните ежесекундно!
16
2
 
5
 
! Отговори
3та страна на парата преди 8 години
Или, може да харесват вкуса на месо, но да обичат животните повече и да се изисква нечовешки самоконтрол, за да не ядат месо. Самоконтрол, който в пиянската мъгла явно се губи. Казва го заклет месоядец м-у другото, но разбирам принципа.
15
2
 
6
 
! Отговори
вегетарианка преди 8 години
Хахаха......Много ме развесели един коментар,че вегетарианството е психично заболяване.Това е личен избор по много причини.Аз съм вегетарианец не консумирайки само месо просто защото не го обичам от малка.Цял живот в къщи съм приготвяла ястия с месо,което или не съм яла или съм хапвала,ако не е тлъсто и мазно.Просто не ми е вкусно.От много години не консумирам месо-ако хапна няма да умра,но стомаха не го иска и ми се гади.Сега и съпругът ми е вегетарианец по здравословни причини и се чувства пре
14
3
 
2
 
! Отговори
до 13 преди 8 години
Нормално е да мислиш така. Доказано е права пропорционална зависимост, валидна, между интелекта (точките на IQ тест) и вегетарианството.
13
5
 
3
 
! Отговори
без преди 8 години
Егати безмислената стаия. И какво като хапват от време на време. Това е идеята - да не се яде постоянно месо.
12
3
 
17
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Което показва че са вегетарианци щото е модерно, а не щото не обичат месо.Аман от лицемерие!
11
7
 
15
 
! Отговори
от 6 преди 8 години
Гледам, че не вярвате, за вегетарианството като психична болест и СЗО. Сами може да потърсите в гугъл и да се убедите в резултата.Веганство, вегетарианство, суровоядство и прочие СА психически девиации и следва да се третират като такива.
10
1
 
4
 
! Отговори
хаха преди 8 години
До Анонимен - хаха, колко лесно се манипулират хората... прочел една статия, която е доказано фалшива и повярвал. Колко тъжно.
9
2
 
16
 
! Отговори
ФХ преди 8 години
Значи, че просто не са вегетарианци. Няма месоядни вегетарианци.
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познавам един "веган", който като се надрънка яде пържоли яко. После "братята" му го овикват, че предава каузата.
7
26
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На мен са ми странни лицемерите месоядни, които уж обичат животните, а в същото време с хранят с животни - пълно лицемерие.
6
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сега разбрах защо внимавам да не се напивам
5
19
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вегетарианството и веганството, както и анорексията и булимията са признати официално за психични заболявания от СЗО. Факт.
4
2
 
50
 
! Отговори
Месояд преди 8 години
А аз като се напия, прекалявам с марулята и спанакът. Веднъж даже ядох аспержи. Грях ми на душата.
3
11
 
27
 
! Отговори
da be... преди 8 години
Въобще не ядат, изобщо, кучелюбци и всякакви такива, които си лягат с животните да спят в леглата и им дават да ги ***, като преди това животните им са си близали ......Много обичат животните, споделят само снимки на котенца и кученца по фейсбука и накрая като пийнат, обаче, папкат всякакъв вид месце, иначе са модерни, веган-меган. Папкат си смело, и им е много вкусно, а после обвиняват всички, които ядат месо, че са жестоки, мразят животните и т.н, обаче накрая им лъсва "любовта"...