Да харесаме телата си! Голите ръгбистки на Оксфорд

Спортистките се съблякоха за благотворителност
Обновена: 23 ное 2015 14:48 | 23 ное 2015 14:05, Теодора Драгоева
33
Да харесаме телата си! Голите ръгбистки на Оксфорд
Снимка: Марк Барнфийлд за dailymail.co.uk

Ръгбистките от отбора на Oxford University се съблякоха няколко дни преди своя дългоочакван мач срещу женския тим на Кеймбридж. Той ще се играе на 10 декември на стадиона „Туикенам“ в Лондон - най-големият стадион в света, използван изцяло за ръгби.

Спортистките позираха голи за снимки за календар за 2016-та, парите от продажбата на който, ще отидат за благотворителност и по-точно за момичетата, засегнати от различни хранителни разстройства.

Тази година най-уважаваните британски университети – Оксфорд и Кеймбридж за първи път ще си съперничат по този начин, а именно в женски мач по ръгби.

Голите ръгбистки от Oxford University са позирали в 13 различни пози, свързани с техния спорт.

„Снимките бяха страхотно забавление за целия отбор. Освен това си беше една чудесна загрявка, а и един вид тиймбилдинг, въпреки мразовитото време", сподели капитанът на отбора Карли Блис за необичайната инициатива.

Елегантните черно-бели кадри показват ръгбистките по време на тяхна тренировка, като те носят само своите черни чорапи и бутонки.

Посланието на календара е да популяризира положителната нагласа на младите жени по света към телата им, без значение от техните форми. Идеята е дамите да имат по-голямо самочувствие и да спортуват, а не да гладуват, за да бъдат слаби и така да отключват различни заболявания.

Календарът ще струва 12 британски паунда и ще се продава онлайн.
Вижте снимките на голите ръгбистки в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бах мааму и разбирачи, супер яки са но не за всеки. Една такава лесно може да те лабути :)
24
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Давам три камили, стадо овце, и десет топа плат.
23
0
 
32
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
коментарите ме накараха да прескоча до тялото , и бравус одобрявам
22
0
 
33
 
! Отговори
До критикуващите преди 8 години
Напомням ви едно определение на Вал Макдърмид, прочетох го в нейния роман "Да разбиеш мълчанието" - в момента може да се намери по книжарниците и си струва да се прочете, авторката е призната майсторка на психологическия криминален трилър. Там тя описва един много як, неугледен на външен вид мъж и го окачествява като "липсващото звено между неандерталеца и ръгбиста".С други думи, ръгбистите се считат за много здрави хора, сред чиито приоритети не е изтънчената външност.
21
0
 
36
 
! Отговори
преместил преди 8 години
започнах да местя .....че като се заиграх
20
2
 
34
 
! Отговори
Щиглиц преди 8 години
шшшшшш я да мълчите, че тия имат повече от топки от вас дето чешете клавиатурите тука във форума
19
0
 
36
 
! Отговори
До Гневен българин преди 8 години
Те са ръгбистки бе,човек, не са балерини, та да искаш да са грации!За да изберат точно тях, сигурно е от значение фактът, че тази благотворителна кауза е в полза на момичета с хранителни разстройства.Вероятно, освен събраните пари, които сигурно ще се използват за лечение, целта на този календар е да повдигне духа на девойки, които са потиснати и нещастни, защото са или много дебели, или много слаби не по своя вина.Отделно от това, сигурно има мъже, на които им харесват жените от тези снимки.
18
1
 
45
 
! Отговори
men преди 8 години
екстра са мацките. аз самият съм ръгбист и мога да ви кажа че в женките дето праскат ръгби има много повече животец, настроение и страстни изживявания от вашите изсъхнали скумрии с малките кученца под ръка и силиконец навсякъде. това е и големият проблем на бугаристан - нещата (всичко от политици) се оценяват само на външен вид т.е. по опаковката по някакви парадоксални критерии от мега псвдо специалисти. за това сме и на този хал и скоро няма да ни има. като държава...
17
2
 
32
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 8 години
Ох на батко гойните английски добичета. Охранени кранти е оксиморон, затуй КЕЛИКАНДЗЕРИ.Милениуми ще са нужни за да се доближат поне малко до българките.
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снимка 4/6, горе в ляво! Баф!
15
7
 
48
 
! Отговори
az преди 8 години
В Англия е така, груби, едри жени. Рядко може да се види някоя, която е женствена. А да не говорим, че доста често срещам жени с едни такива дрезгави гласове, направо мъжкарани. Да се чудиш от много пиене и пушене ли е, от храната ли, от какво ли?
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ТАЛАТА?Че тия от днес.бг скоро ще отпаднат и от втора лига новинарски сайтове, отдавна не са това което бяха преди години, толкова са зле, но това е мое мнение не ангажирам никого с нищо ;)
13
1
 
63
 
! Отговори
Мандърсо Туча преди 8 години
Чакам голите гюлетласкачки. Ето този календар ще си купя.
12
0
 
37
 
! Отговори
ТАЛАТА? преди 8 години
"Да харесаме талата си"ТАЛАТА ИЛИ ТЕЛАТА?
11
0
 
40
 
! Отговори
... преди 8 години
Значи още щом видях и прочетох заглавието на статуята и се отказах да я чета цялата! При положение, че в началото има думички дето не разбирам и не знам и си викам то и по нататък ако е така....
10
9
 
34
 
! Отговори
- преди 8 години
"Идеята е дамите да имат по-голямо самочувствие и да спортуват, а не да гладуват, за да бъдат слаби и така да отключват различни заболявания."Добре! Подкрепям идеята! Това обаче, което ме смущава е, че тези жени изобщо не приличат на жени, които се занимават със спорт! Ако бяха снимали отбора по зубрене в Оксфорд да ги разбера, обаче като ги гледам тези жени, аз като жена, въобще не може да ме надъхаш да отида и да спортувам! Е, за да се харесам на небарнали женско коментиращи тук мъже - да!
9
1
 
39
 
! Отговори
Хмм преди 8 години
До Гневен българинВнимавай да не те срещне някоя на живо, че може такова рамо да ти набие, че не само хубава ще ти се види ама няма да посмееш и друга да погледнеш.Все едно тежкотоварния влак ще те удари :D
8
1
 
42
 
! Отговори
Нереза преди 8 години
Почвам да уча правилата на ръгбито!
7
2
 
38
 
! Отговори
arrrrrrrrrrrrrrrrr преди 8 години
РИПА РИПА рипа ми уъо
6
9
 
46
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Ужасно изглеждат.Не съм претенциозен,но нито една от тях не е дори на средно ниво.За генетично сбърканите англичани може да са страхотни,но за нас българите жените от снимките са свлачища.Ужас.Мазнини и сланинин.Нищо нежно и привлекателно.

Спонсорирани публикации