Гола и просветена: Търся нещо по-фундаментално!

Вълнуващи снимки на практикуващо йога голо момиче
11 дек 2015 21:45, Елка Василева
54

Снимка: Instagram

Профилът на потребителка с никнейм Nude Yoga Girl в Instagram от ден на ден става все по-популярен.

Съдържанието му – монохромни снимки на голо момиче в йога пози. Авторът е 25-годишна фотографка и модел, която не разкрива самоличността си.

"В съвременния свят всичко се измерва с материален аршин. Нова кола, суперскъпи чанти, дизайнерски мебели... Но това, което притежаваме, по никакъв начин не ни характеризира. Ние сме нещо повече от нашите вещи. Аз съм едва в началото на пътя към пълното осъзнаване на всичко това. Вместо да преследвам удоволствия и богатство търся нещо по-фундаментално". 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още по темата: йогаInstagramNude Yoga Girl
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
4
 
6
 
! Отговори
do 41 преди 8 години
"Все едно жените да виждат един гол, надърв3н мъж и да не мислят за секс :D"Все още има мъже, които си мислят, че жените си мислят за секс като видят гол мъж!
34
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе как не виждате еротиката в това голо женско тяло :)Само евнух няма да вижда секс в голо женско тяло.Все едно жените да виждат един гол, надърв3н мъж и да не мислят за секс :DБтв, кога ще видим йога със мъжки голи тела? 100% ще има жени които ще кажат че това е изкуство :D
33
0
 
5
 
! Отговори
ме преди 8 години
Много странни коментари. Каква е тази възрастова дискриминация на заниманията с йога? Никъде не е казано, че трябва да си на 40, пълен, или болен, за да практикуваш! Целта на йогата е да освободи заклещените енергии, така че човек да може да медитира по-добре. Но така или иначе - 1) не всеки практикува йога, за да получи просветление (може и за фитнес),2) не всеки който медитира постига 3) човек има право да е млад и глупав и да си мисли, че голите снимки и перфектните асани го правят просветлен
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много трудни асани, прекрасни снимки и подозрението, че модела е балерина, която просто е изпълнила позите с привичната за професията си грация.Освен, ако не се дължи на нескопостния превод изявлението е ... меко казано далеч от философията, набедена да стои зад идеята на тия изображения.
31
2
 
3
 
! Отговори
------------ преди 8 години
Аха, верно ли, 36? Това ли е целта на йога? Да владееш асаните до съвършенство? Значи, ако съм почнала след 28 год и съм нямала грам гъвкавост това означава, че съм се прецакала? Трябваше да изчакам да стана на 40-50, че да открия СМИСЪЛА на йога? Хайде моля ти се по-сериозно.Има хиляди хора, които не владеят позите до съвършенство, ама са много по напред с матрИала .... извън физическата част...да ти прошепна аз, щот там някъде може да го търсиш смисъла.
30
3
 
2
 
! Отговори
---------------- преди 8 години
А много интересно защо тази женица не си е показала задните части на лунна светлина? Луната играе достатъчно силна роля за ....просветлението. Подобно на слънцето. Е, да, ама кой ще й клика в инстаграмчето, ако е на тъмно тази? пс йога не е това да владееш асани до съвършенство. Това го може всяка достатъчно гъвкава гимнастичка. Тази на такава ми бие. Цитатът на думите й направо задрънча като камбана в подкрепа на мислите ми. Търсила тя нещо извън материалното а показва голото тяло материално?
29
2
 
4
 
! Отговори
------------- преди 8 години
А за авторката на заглавието искам само да вметна, че думата "просветен" се лепва на едни други хора, които в интерес на истината сами за себе си никога не биха казали, че са просветени, просто защото степента им на духовно развитие е на такова ниво, че маркетингови думички са последното нещо, което ги блазни, за да се величаят. Е, голата псевдоЙога сигурно върви и с това. Просветена е от светлината на осветлението при снимките. За други места може да се поспори.
28
4
 
5
 
! Отговори
-------------------- преди 8 години
Хм. Аз лично последовател на йога, ама от тези истинските, който вдяват какво е йога, който да си показва голотиите и задните части в нета с цел да открие "нещо по-фундаментално" не съм срещала.Явно женицата е от почитателите на някой от новите видове йога: хот йога, секс йога, гола йога и тем подобни.....
27
1
 
6
 
! Отговори
Фен преди 8 години
До 28:А може би и ти би искал(а) да имаш подходящи задни части, които да покажеш на Слънцето? И какво ти пука как се прави асана Пеещ лъв, при условие, че въздейства? Да си окачиш тежест на гениталиите вероятно е болезнено занимание, но щом те прави щастлив какво значение има за теб? И не, аз не се занимавам с йога, но познавам огромно количество хора, които го правят. И не, не в България. И знаеш ли какво? На никого не му пука за негативното ти отношение. :)
26
0
 
22
 
! Отговори
me преди 8 години
Прекрасни снимки, много се радвам, че започнах деня си с тях! Вярно не са свидетелство за особено просветлиение, но определено са изкуство. А изкуството си е в собствена категория на приближаването до божественото. Не търсете в тях секс, а съвършенство. Всяка от тези йога пози е супер трудна, и за да я докараш до такава красота, трябва да си доста практикувал. Такаче браво на момичето и браво на фотографа. Просто е красиво!
25
0
 
1
 
! Отговори
* преди 8 години
До 28:......... :D ..............
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що ми изтрихте коментара за гърдите бе? Изглеждат все едно ги е обработила с фотошоп.
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До *Подигравай се ти.. А защо като пусна Тв с йогите, винаги ги улучвам със задни части насочени към слънцето? Коя западна жена практикува йога заради доктрина? Какви са тези боядисани индийски светци по Дискавъри, които се скъсват да пушат трева и овисват тежести на гениталиите си? Ето ти едно хиледолетно учение. А знаеш ли, че асаната Пеещ лъв била лекувала шум в ушите? Ето как изглежда - един рoм с точка на челото си плези езика и реве като лъв. Точка.
22
4
 
11
 
! Отговори
:) преди 8 години
След като прочетох някои от коментарите, аз отново се убедих, че ние, българите сме комплексирани мъже.... :(
21
1
 
5
 
! Отговори
* преди 8 години
До 27:Мъдър си, брат! Мъдър и прозорлив! Само дето не знам дали си повече мъдър или повече прозорлив. Току що направи на пух и прах едно хиледолетно учение... :)
20
2
 
8
 
! Отговори
да му се не види преди 8 години
Не знам каква е тази гола йога, ама на всичките снимки девойчето е в поза като от кама сутра. Аха някой да я нафърфори.
19
0
 
6
 
! Отговори
Нереза преди 8 години
На снимка 28 мога да я забременя без да я докосвам, ще е истинско непорочно зачатие
18
0
 
41
 
! Отговори
Фото преди 8 години
*** защо задължително да е неприлично или свързано със секс? Виждам красотата на тялото представена чудесно фотографски... Просто е красиво и толкова...
17
20
 
8
 
! Отговори
Ал Багдади преди 8 години
Няма ли си баща тая да я заколи?
16
17
 
8
 
! Отговори
marti преди 8 години
xubawa gena, dano njakoga i balgarkata stane takawa, ama nada li...