Дънките от гардероба... в косата

Коса с цвят на деним е новата актуална тенденция за 2016 година
29 фев 2016 23:00, Криси Табачка
8
Дънките от гардероба... в косата
Снимка: Instagram

Козметичната индустрия, известните коафьори и стилисти със сигурност ни представят разнообразни тенденции при косите, които могат да задоволят претенциите и на най-капризните и взискателни дами.

Ако трябва да обобщим актуалните прически и решения за 2015 година, то минахме през неон и той се преля в по-пастелни нюанси, за да създаде истински картини.

Разбира се, това не подмина и мъжете, които се осмелиха да преминат от отбора на брюнети и блондини към синекоси и синебради.

Когато нещата преминаха към прически „дъга“, то тогава окончателно решихме, че няма повече накъде да се развие тенденцията.

За щастие, 2016 година започва обещаващо и в козметичната индустрия. Откриваме поредното доказателство, че креативността и артистичността не признават граници и често колаборират с модата.

Новото предложение на коафьорите се състои в коса, съчетана с един от най-често срещаните компоненти в женския гардероб – денимът.

Различните нюанси на синьо от дънките се преливат в косите, подвластни на различни техники.

От плавно преливане към сиво през омбре в синьо и съчетаване на топли и студени нотки, прическите със сигурност са значително по-омекотени и отиват еднакво добре както на блондинки, така и на брюнетки.

Актуалната тенденция за коса в деним вече се радва на огромна популярност, а престрашилите се дами заливат социалните мрежи.

Повече от новата вълна в козметичната индустрия можете да разгледате в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: косадениминдустрия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
6
 
! Отговори
бежанец с нагон преди 8 години
Много са секси русички с отенък на стар дънки!Мисля да си боядисам брадата небесно синя с кичури на турско синьо !
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужасно !