Да стартираш собствен бизнес

Новите фирми се провалят още в първата година
6
Да стартираш собствен бизнес
Снимка: outnow.ch

Стартирането на частен бизнес не е лесен подвиг, но вярвате или не, поддържането на добрия старт е най-трудното и важно начинание.

Според статистиките 90 процента от новите фирми се провалят още в първата година. Една скорошна статия в сайта Inc., очертава основните правила за основателите на собствен бизнес, които те трябва да следват, за да оцелеят през рисковия период.

Ето и 4-те най-важни съвета:
 
1. Започнете да се движите.
 
Първата стъпка е доста проста: Вие трябва да започнете действително да се движите напред. Повечето предприемачи не са склонни да приемат предизвикателството лесно и всъщност не вярват истински в своя бизнес, нито пък в своя бъдещ успех. Те са страхливи песимисти. Ако изчакате прекалено дълго, за да започнете своя бизнес, вие може да се разсеете, да се откажете или да загубите - я възможностите си, я подкрепата си. В крайна сметка няма как да преследвате цел, ако се страхувате или само отлагате да започнете.
 
2. Дръжте под око конкуренцията си.
 
Бизнесът и компаниите, които са ваша конкуренция, могат да ви бъдат най-големият източник на информация и реално да ви помогнат да се обогатите и да постигнете успех. Обърнете внимание на това какви са тенденциите в бранша, с който ще се занимавате. Вижте с какво и как конкурентите ви постигат своя успех. Съсредоточете се върху това какво вие можете да направите по-добре от тях. Никога не спирайте да се образовате във въпросната сфера.
 
Останалите съвети, вижте в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
2
 
! Отговори
Първо и достатъчно преди 7 години
Станете гербаджия...
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чудно ми е какво общо има актьора Джейк Гиленхаал с темата ''собствен бизнес''? Той нито има бизнес, нито е бизнесмен.