Ако той не иска да се ожени за вас...

7 знака дали партньорът ви се е обрекъл
11
Ако той не иска да се ожени за вас...
Снимка: outnow.ch

Британската секс експертка Трейси Кокс разкрива как да разберете дали връзката ви си струва, ако партньорът ви не се интересува от брак.

Много мъже в днешно време не желаят да се женят, въпреки че привидно поемат ангажимент към половинката си.

Някои мъже в крайна сметка склоняват да се „бракуват“, за да угодят на любимата си, но има и такива, които никога не си променят позицията „антисватба“.
 
Лошото е, че в сърцето на жените, които мечтаят да се видят булки, остава една празнина. Те усещат, че живеят с човек, който не е готов да им се посвети напълно, въпреки че твърди, че ги обича.
 
Ето и седем начина да разберете дали вашият партньор наистина ви се е обрекъл, дори и без брак, или пък не е много сигурен в бъдещето на връзката ви:
 
1. Замислете се върху това какъв е неговият произход и каква е историята на връзката ви.
 
Много мъже използват извинението: „Аз не вярвам в институцията на брака – това е парче хартия“, но е много важно какъв е натрупаният опит на този мъж. Дали вече има провален брак и не иска да повтаря грешката си. Дали родителите му също не са разведени. Възможно е да го е страх да се ожени, защото никога не е виждал около себе си наистина щастлив брак. Ако обаче партньорът ви отказва да разисква с вас тази тема и има очевидна липса на интерес към вашите чувства и желание да се омъжите, това не е добър показател за здравословни, дългосрочни отношения.
 
2. Важна е причината, поради която той не се интересува от брак.
 
Ако попитате любимия си: „Защо не искаш да се ожениш за мен?“, а той ви отговори с: „Не знам.“, това не е много добър знак. Ясно е, че той избягва да ви каже истината, че или не иска да се жени за вас, или не е сигурен в дългосрочната ви връзка. Мъжът трябва да е готов да обясни ясно на половинката си конкретната причина, поради която не иска да я заведе в гражданското.
 
3. Възможно е той да има проблем със самата церемония.
 
Има един тип мъже, които мразят големите сбирки, умират от ужас от идеята да стават център на вниманието и изобщо не си се представят в ролята на младоженеца. Възможно е те да обичат истински половинката си, но просто да ги е срам да вдигат сватба с много хора. Ако е така – жената трябва да се опита да влезе в положението на любимия си.
 
Вижте останалите знаци в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Шуши преди 4 години
И аз се чудя какъв е този страх. С моят сме от 12 години заедно, от 10 живеем заедно и имаме 2 деца. Преди да се роди първото -аз му предложих, а той излезе с приказката , че това е мъжка работа. Малко след това той ми предложи и две години по-късно ми каза, че ми е предложил под натиск. Върнах му пръстена и бях съкрушена, но останахме заедно. Не знам от какво се страхуват, какво ги притеснява .имам чувство, че първият страх на мъжа е да отиде в казарма, а вторият е да сключи брак.
2
0
 
0
 
! Отговори
ждцфд преди 7 години
Ако някога се оженим, сватбата ще е много скромна и в минимален състав - ние и кумовете, примерно. Никак не обичаме тълпи и излишна показност. Обаче мен ме е страх, че ако не поканя най-близките си роднини, ще ми вгорчат живота; а ако ги поканя - ще ми вгорчат сватбата и ще ме излагат (всеки се има за център на вселената и люто се кара с останалите). Ето затова с мъжа ми водим семеен живот без надпис "БРАК" :)
1
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупости на търкалета. Мъжете днес много повече напират за брак, отколкото жените. Гледат да вържат първата по-свястна, докато не се е усетила. Пък ако не иска да се жени, през К-ра ви е. Смятайте, че ви е направил услуга. Значи сте свободна, в очакване на нещо по-добро.

Спонсорирани публикации