Връзка с омъжена жена - до какво води?

Вижте как могат да се развият подобни любовни отношения
Обновена: 24 май 2016 20:22 | 24 май 2016 20:00, Теодора Драгоева
85
Връзка с омъжена жена - до какво води?
Снимка: outnow.ch

Логично, връзката с омъжена жена има куп недостатъци и като цяло поставя мъжа в една доста сложна ситуация.

Някои мъже обаче, се влюбват толкова силно, че отказват да премислят разумно нещата. Похотта и страстта са винаги много вълнуващи в началото, но и те си имат срок на годност.
 
Рано или късно мъжът, увлечен от обвързана жена, ще се окаже на кръстопът, вероятно измъчван от депресивно емоционално състояние, чувство за вина и безсилие. Особено, ако той самият няма законна половинка.
Ето и кои са основните недостатъци на това да поддържате афера с омъжена жена:
1. Винаги ще сте втора цигулка
 
Ако омъжената ви любима не вземе решение да напусне мъжа си заради вас, още в първите месеци на връзката ви, вероятно това никога няма да се случи. Тоест, вие ще попаднете в незаконна афера, най-вероятно защото тя е отегчена от брака си или защото не може да устои на изкушението. Правилото гласи, че дори да ѝ носите сексуална и емоционална радост, ако тя се чувства установена и спокойна в брака си, една ли ще се откаже от него. По-вероятно е тя да изчака докато страстта помежду ви намалее и да се върне при законната си половинка, а вие ще страдате.
 
2. Семейните ангажименти винаги са най-важни
 
Омъжените жени винаги поставят децата си на първо място, дори и да имат любовна афера. Тези дами обикновено празнуват всички празници и социални събирания в компанията на мъжа и децата си, а любовникът им остава пренебрегнат. Така че не се изненадвайте, ако вашата любима ви откаже среща в последния момент, защото ѝ "е изникнало" нещо друго.
 
3. Любимата ви жена няма да ви е вярна
 
Ако имате афера с омъжена жена, която отказва да напусне съпруга си, но ви се кълне, че не прави секс с него, е лъже ви. Не живейте с тази илюзия, че любимата ви жена не е интимна със съпруга си и ви е вярна.
 
Вижте още в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още по темата: връзкаизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
0
 
! Отговори
Ще ги застрелям! преди 3 години
Киро
64
1
 
6
 
! Отговори
владимир преди 5 години
До АнонименИмам десет годишна секс връзка с омъжена жена секса е невероятен с нея тя е страхотна жена нямаме намерение да прекратяваме нищо .
63
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Необвързаните не изменят.
62
5
 
22
 
! Отговори
щщд преди 7 години
Няма разлика между омъжени и неомъжени, що се отнася до физиологичните усещания. Но емоцията при мъжа е драстично различна. Роден за да завоюва, чувството му ,че е заграбил нещо чуждо го прави горд и щастлив. Измамно чувство. Лошият край значи,че и началото е било пълна самоизмама.
61
17
 
30
 
! Отговори
Тони преди 7 години
Трябва да си бавноразвиващ, че да се хванеш с омъжена.
60
5
 
30
 
! Отговори
До Реалист преди 7 години
Брат много си се объркал ако мислиш че тези омъжени жени които изневеряват са свестни!
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До аааааМного ми се ще да си я заведа у дома.
58
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Секса, без ангажименти е нещо друго. Тя не ти се цупи, когато пиеш бира с приятели. Разбира те. Не ти досажда с постоянните си въпросителни, телефонни обаждания, следене къде ли не. Не ти досажда в работата и в Интернет. Ти имаш пълна свобода на действия. Споделя с теб. Дишаш и се движиш, спокойно. Нямаш притеснения, все едно някой е сложил четала на врата ти, за да му играеш по свирката. Интересна е. Имтересна с това, как се държи само с теб. В много неща.
57
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ааааХванах я, отдавна си падах по нея. Заведох я в най шикозния ресторант, след това на джалузи. След, като се усамотихме си взехме една, вана. Майко... Изправи го целия. И ме направи доволен, див и на седмото небе. Чуках я с любов и наслада. Никога, няма да ми омръзне. Не... Хастара.... При нея, няма омръзване.
56
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По-лесно се хваща СПИН.
55
3
 
18
 
! Отговори
Циганин преди 7 години
Връзка с омъжена жена води до радост и за двамата . И с кого изменяват всички мъже като само техните са "честни" ?)
54
11
 
14
 
! Отговори
секретно преди 7 години
Скоро ще направя 20 год. с такава връзка и /вероятно/ всички сме доволни.
53
26
 
21
 
! Отговори
Ангел преди 7 години
Това което всеки МЪЖ трябва да направи ако разбере че мацката с която е прекарал ноща е омъжена е само 1 .Незабавно да съобщи на мъжът и каква развратница е половинка та му и да се отдръпне незабавно от жената . Мъжете трябва да се подкрепяме и да си бъдем солидарни.Никой не обича да го правят на ***!
52
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
... няма да видя продължението на статията в Tialoto.bg :-)
51
1
 
8
 
! Отговори
бббббббббббб преди 7 години
към АААААААААА,ТАЯ ЩОМ В ПРИСЪСТВИЕТО НА МЪЖА СИ КОЙТО Е МОРЯК СЕ .. НА САМИЯТ КОРАБ ,ТО ПРЕДСТАВЯМ СИ КАКВО ПРАВИ КОГАТО Е НА БРЕГА ,А ТОЙ В МОРЕТО...ЕГА СИ МОРЯШКАТА *,ПЪК ТИ СИ СИ ОТ.....
50
19
 
21
 
! Отговори
Happy преди 7 години
Аз съм омъжена жена.Съпругът ми ме обича,финансово сме добре.Обожавам семейството си.Смешно ми е,когато ми се набутват разни мъжорля.Никога не бих оставила семейството заради един парцалив ...А и ловна пушка имам под леглото,хахахаха
49
8
 
14
 
! Отговори
аааа преди 7 години
ЧУКАХ ЕДНА ТАКАВА ЛЕСНА НА КОРАБА ,ЧЕ РЕЙСА БЕ ДЪЛЪГ ,А ТЯ СЕ БЕ КАЧИЛА С ЧЕТВЪРТИЯ ПОМОЩНИК ,А БЕ ПОМОГНАХ МУ НА ПОМОЩНИКА ,ВЕЧНО ПИЯН БЕШЕ И ТОЛКОЗ...ЛЕСНА БЕШЕ ГОРКАТА ,А СИ МИСЛЕШЕ ,ЧЕ ЩЕ СИ ОСТАВЯ ЖЕНАТА...
48
1
 
41
 
! Отговори
Практик-медалист! преди 7 години
Ако ходите по чуждо и женено да знаете: Никога не си събувайте чорапите! От опит знам,че ако те набара тв неподходяща ситуация ,на неподходящо място,време,особено пък неподходящия човек,най-много и ценно време се губи за обуване на чорапите и не на последно място,ако не успеете да си облечете останалите дрехи,няма да бягате чисто гол по улицата!Успех на всички от занаята!
47
5
 
37
 
! Отговори
Петков преди 7 години
Имах такава връзка с колежка във фирмата и тъй като съм ерген,си мислех че всичко е само хубав секс в работно време.В един момент се оказа,че патката напълно е отсвирила мъжа си и не му пуска вече два месеца.Той направил съответното разузнаване,разбрал какво става и я натирил у родителите й барабар с двете деца.Тя пък изрева на умряло и ултимативно заяви,че се приготвя да се пренася при мен.Цирк голям,добре че шефа готин и ме изпрати в тримесечна командировка,рогоносеца набил и си прибрал палав
46
13
 
35
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
Принципно всички свестни мъже и жени са вече заети, т.е. вече са женени/омъжени. Е, ако искаш да си със свестен представител на другия пол, няма да я намериш сред старите моми или старите ергени. В този смисъл има огромен шанс да срещнеш нещо много хубаво в такава връзка, като не разбирам защо авторите на такива статии смятат, че целта на такива връзки непременно трябва да е брак между двамата.