Какъв е перфектният бански за вашата фигура?

Съобразете се се с формите си
30 май 2016 22:47, Криси Табачка
6
Какъв е перфектният бански за вашата фигура?
Снимка: Zimmermann

Решихме най-сетне да сложим край на едно от най-стресиращите изживявания, свързани с лятото и пазаруването – търсенето на перфектния бански костюм.
Всички искаме да изглеждаме безупречно на плажа и със сигурност тази задача може да отнеме много време, средства и нерви.

Представяме на вашето внимание един от ключовите методи да се справим добре и да не съжаляваме за избора си – съобразете се с фигурата си.
Подробно описание на всякакви форми и техниките за прикриване на недостатъците и подчертаване на предимствата можете да прочетете тук.

1. Крушовидно тяло
Вие сте със силно подчертани извивки, характеризиращи фигурата с пищни бедра и по-малък бюст. Известните дами с такива форми са Бионсе и Дженифър Лопес.
Какво да търсите?
Най-важно за вас е да балансирате пропорциите и да заложите на покриване на задните части. Долнище с висока талия или горна част с привличащи вниманието акценти и детайли са добър вариант. За цял бански е добре да заложите на атрактивни принтове в разноцветни комбинации.

2. Голям бюст
Вие можете да се похвалите с това, че олицетворявате мечтата на всеки мъж – пищен и красив бюст, подобно на София Вергара и Кейти Пери.
Какво да търсите?
Имате нужда от подкрепа, която да откриете в горната част от банския костюм. Избягвайте всякакъв тип къдри или ресни върху чашките и се стремете да акцентирате върху долната част на тялото.

3. Малък бюст
Фигурата ви е такава, че имате по-малък бюст и това оптически смалява цялата горна част на тялото ви. Звезда, която е с този тип фигура е Кейт Хъдсън.
Какво да търсите?
По-малък бюст изисква по-малко подкрепа, затова можете да търсите бански костюми с по-малко покритие или инкрустации, принтове и всякакви други елементи, които създават илюзията за обем на гърдите.

Още по темата можете да четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: бюстбанскифигура
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тая кощрамба на снимката още не е измислен подходящ бански
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Безупречно на плажа изглежда фигурата без бански.Но повечето жени стигат до този извод едва след 40-те.
3
0
 
0
 
! Отговори
нека дърен превода4 преди 7 години
Каква е тази подкрепа. колко имаш по перевод. Некадъ5рн1к
2
1
 
0
 
! Отговори
Ristreto преди 7 години
Zebrata banski kostum na mvr ministara mnogo hubav! :-):-):-) ama tena....abe koga si idva pak slanceto ot luxemburga?!:-):-):-)
1
0
 
5
 
! Отговори
:-D преди 7 години
За някои фигури нито един бански не е перфектен :-D

Спонсорирани публикации