Нещата, които да не казваме на първа среща

Не споменавай майка си или името на бившия
Обновена: 30 юни 2016 06:40 | 29 юни 2016 22:45, Екип на Tialoto.bg
12
Нещата, които да не казваме на първа среща
Снимка: архив, Reuters

Дори на възможно най-хубавата среща с най-сладкия и хубав мъж или най-сексапилната мацка има определен тип поведение, което трябва да се спазва. Съществува граница, която не бива да се преминава, защото последствията от създаването на погрешното първо впечатление са необратими.

1. „Знаеш ли, че бившият/бившата ми...“

Та това дори се разминава с логичното мислене. Защо да отиваме на среща с човек, към когото явно имаме интерес, пък да му говорим за кирливите ризи на бившия? Човекът отсреща надали изобщо се интересува от тази история, кима въодушевен и повтаря „Да, да... ох, колко гадно!“. Посланието, което отправяте към събеседника, е изцяло погрешно. Говорейки за тази част от миналото си, създавате впечатлението, че изобщо не сте обърнали страницата и че сте в онази фаза на безразборно креватно „сондиране“. А ако отсреща ви стои жена, очаквайте телефонът ѝ да звънне с неотложен ангажимент, който ще изпрати познанството ви в трета глуха.

2. „На никого не си казвал, че сме тук, нали?“

Какъв по-директен начин да кажеш „Изневерявам!“ от грубото задаване на въпрос с явно съдържание на висока доза мнителност? За един мъж такава фраза би била показателна – нещо от сорта на: „Страх ме е да се разделя с приятелката ми, защото тя е много властна и ме контролира!“. Подобно саморазкриване не е във ваша полза. От устата на една дама тези думи биха загатнали същото – раздяла, страх от случващото се.

Вижте продължението в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На първа среща всеки се опитва да послъже малко да си вдигне акциите и жени и мъже толкова ,че после да могат да се измъкнат .Женкарите и подобните от нежния пол( да не слагаме отрицателни нарицателни на дамите, не че не го заслужават но все пак са дами) та така де те вече влизат в супер перфектни лъжци.Много са добри дори и детектор на лъжата могат да преметнат.Така ,че по добре разчитайте на втората среща, където вече има общуване а не вдигане на акциите.
6
1
 
3
 
! Отговори
до5 преди 7 години
Да е жива и здрава майка му на човека, ние където не се допитваме до майките си питаш ли ни до къде я докарахме жена-деца все командири висша класа ,грам спокойствие няма.А човека какво гледа си живота спокойно и всичко си му наред.Защото имал благоразумието да послуша майка си.А ти разтягаш разни локуми за мъжкарана за обсебване. Щастието е най важно има ли го, всичко е наред.Няма ли го никакви локуми не вършат работа.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1Да звънна едно телефонче на *** да я питам дали ще те пусне навън.? Някои мъжки майки като останат без мъж. Обсебват синовете си. И в оптефелен момент започват да имат проблем с връзките жените общуването.
4
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бе, номер 7 - щом ти е толко голям -ами намотай си го на ушите и казвай, че си колонка за бензин.
3
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мен ми е голем. Затова на първа среща не го вадя и не казвам нищо за размера, че се плашат и бегат! Веднъж една ми каза: *** недей с ръката... Тогава я хванах за раменете за да разбере че това долу не ми е ръката. А една друга на първа среща ме пита: Какво имаш в джоба? Аз си извадих цигарите, а тя: ауууууу... После не вдигаше телефона. Затова на първа среща не говоря за секс. Стоя все свит и гледам да не личи. Тесен панталон е абсурд да нося. Направо е смешно..
2
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
.... Таковата.... ъхъ... Ммм ахъ... ти си ми втория.
1
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз все забравям какво трябва и какво не трябва да казвам. Затова оставям мама да говори вместо мен. Аз си мълча и си хапвам пилешки хапки (алкохол не пия!), а мама разговаря вместо мен с момичето.Досега още не мога да си намеря момиче, но те днес са такива... Нищо, мама и без друго казва, че още е рано. Та аз съм само на 42! Като дойде времето, мама ще ми намери момиче!

Спонсорирани публикации