Достигането до оргазъм не е трудна задача

Вижте експертни съвети
1 юли 2016 23:00, Екип на Tialoto.bg
18
Достигането до оргазъм не е трудна задача
Снимка: Reuters

Оргазмът може да бъде предизвикателна работа. В един миг сте на ръба до екстаза, а в следващия сякаш магията изчезва и се молите възбудата да се върне. Защо се получава така?

Според експертите невъзможността за постигане на оргазъм се дължи на различни причини, основните от които са стресът, притеснението и липсата на самоувереност. Дори обаче да не се получи от първия път, не се отказвайте, а работете по въпроса. На помощ ви идват секс експертите със следните съвети:

1. Използвайте фантазията си

Не се притеснявайте, партньорът ви няма да разбере, че не мислите за него. На практика скорошно проучване показа, че повече от половината мъже фантазират за други жени по време на секс с половинката. Това не е изневяра, така че не се терзайте. Ако имате любим актьор или музикална звезда, представете си, че той докосва тялото ви и ще прави любов с вас.

2. Мастурбирайте

Пътят до оргазма минава през себепознанието, а в сексуален план то най-бързо се постига, като изучавате собственото си тяло и си играете с него. Така ще разберете какво ви възбужда и ще четете правилно сигналите, които тялото изпраща. Научно доказано е, че колкото повече оргазми получавате (дори сама), толкова по-лесно ще ви е да достигнете екстаза и с партньор. Тялото има мускулна памет, а и мастурбирането прави жените по-освободени и по-самоуверени.

3. Създайте си ритуали преди секс

Стресът може да блокира способността ви да достигнете оргазъм. За целта трябва да си създадете навици/ритуали преди акта, които да ви помогнат да се отпуснете. Нежна музика, стриптийз, конкретни ласки... може дори да помолите партньора да ви направи масаж за загрявка.

Останалите съвети вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: оргазъмсекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Девил преди 7 години
Оргазъм... Някой ще ми обясни ли какво значи таа дума??? Много често я чувам да споменават, ама така и не разбрах с политика ли е свързана или е нещо друго.
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цял ден се чуди какво да прави със себе си. И започва се занимаса с околните и статии да бълва.
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АтакистНе знам. Сигурнокато видиш Волен на камион? Или като се видиш в огледалото?
3
8
 
5
 
! Отговори
Атакист преди 7 години
Много добре знаете от какво получавам оргазъм! Не са нужни подробности, нали!
2
8
 
13
 
! Отговори
Руска Филчева преди 7 години
На мен ми е достатъчно да чуя името на Путин !
1
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако си легнал до една жена!А фантазираш за друга?! :-) :-) Боже кажи и че не е изневяра?! :-) :-) :-) 100 процентов мъж съм!И *** ми не требат!!! :-) :-) :-)

Спонсорирани публикации