Социални разни: Чалга покемони и много демокрация

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 24 юли 2016 18:45 | 24 юли 2016 18:24,
2

 

  Снимка: Facebook


Изминава седмица, белязана от две кървави атаки в Германия, чистка в Турция след опита за преврат и....покемони! Последните неочаквано се превърнаха в нещо супер актуално и популярно и у нас, та така се стигна и до две катастрофи заради тях. Интелектуалци и всякакви по-нормални хора се възмутиха пък, че къщата на Яворов в София е покеспирка (каквото и да е това).

"Ще хвана всички покемони в името на народа и демокрацията. Дори и най-редките", казал Ердоган или поне така се твърди. Още за манията и всякакви други безумици вижте в галерята.

Започваме с едно видео, за което всякакви патриоти (ракиените най-вече) ще тропнат по масата и ще кажат, че казармата трябва да се върне:

За това клипче авторката му е написала, че става въпрос за спомени от снощи. Вероятно всичко е било толкова изумително, че чак е останала безмълвна:

Продължаваме с един спомен от детството. Знаете ги онези 30-годишни жени във Facebook, които просто нямат търпение да дойде първи юни, за да поздравят всички, които са съхранили детското в себе си. Това е за тях:

В духа на отпадането на българските отбори от Лига Европа, слагаме и следващото видео. Гафът със сигурност ще остане по-запомнен от тяхното представяне:

И понеже днес е неделя, а неделя е ден за баня, завършваме така:

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
12
 
! Отговори
11 преди 7 години
Че не мога да ви сложа снимки на празната идиотщина, която сте публикували. Пияни ли сте днес или просто ***?