От Русия: Куче шофьор, вързана Лада...

Забавни истории в снимки от необятната държана
Обновена: 25 юли 2016 21:25 | 25 юли 2016 21:10,
44

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още по темата: Русиязабавни снимки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
4
 
! Отговори
Веско преди 7 години
"Забавни истории в снимки от необятната държана" - държана си ти и твойте редакторчета, затова че не си четете статията по два пъти преди публикуване, Маша!Особено толкова обилно на думи произведение....
22
10
 
4
 
! Отговори
той преди 7 години
за две години Русия стна: най-големият производител на гей-филми; най-големия потребител на хероин; с най-големите опашки пред US и EU посолства; с най-голяма безпътица! Скоро и там ще има революция!
21
5
 
6
 
! Отговори
az преди 7 години
наистина им съчувствам на руснаците. Каквито и да са, те не заслужават да живеят така. Докато техните деца изнемогват и жевеят в лишения, тези на чукоите им харчат годишните заплати на обик.руснак на ден и то за бельо, скъп коняк и т.н., а обслужващия им персонал идва в държави като България да харчат от кървавите пари. Не го заслужават! Рано или късно ще се отървят от кремъслките фашисти, узорпирали властта и бранейки я посредством: кръв, насилие, подкупи.
20
7
 
8
 
! Отговори
Az преди 7 години
В последно време има много подобни материали осмиващи Русия, предполагам че има подобни снимки , които осмиват и други страни, включително и България и със сигурност в про-Путиновите медии ги публикуват с удоволствие. Малко ми е обидно , че подобни материали са основно за Русия. Обидно с това , че с подобен род материали се подценява интелигентността на българина и целта, която имат. През 50-60 и 70 години е имало същите материали, но пък осмиващи САЩ и Запада, но под формата на стенвестници.
19
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаци бягат на Запад, в Европа и Америка. А от няколко години се заселват дори у нас.Никой не се заселва в Русия.Това показва къде е по-добре да се живее.
18
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руснаците са пиянски народ от 500 години, щото те не са дори нация, (няма такава нация - руснаци), защото не могат трезвени да гледат гроззната действителност, в която живеят. Затова са пияни.А Сталин прати и поггуби умните в Сибир.Затова са и глуупав народ.
17
7
 
23
 
! Отговори
Пре преди 7 години
Покажете снимки от Детройт
16
8
 
26
 
! Отговори
Прекрасни снимки преди 7 години
Прекрасни снимки! Благодарение на тях всички ние намразихме САЩ, НАТО и Турция, станахме русофили и заобичахме Путин и Русия!
15
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото смешни, толкова и жалки.
14
10
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
примитивна американска пропаганда,що не си гледате дивия запад ,всеки ден се убиват и колят !
13
9
 
9
 
! Отговори
От ръководството преди 7 години
Съобщаваме на цялата общественост, че публикуваните снимки са фалшификат и не отразяват действителността в Русия!За извършената провокация има арестуван - много висок мъж, с фрак и цилиндър с американското знаме, неговорещ руски език. Въпросният господин е забелязан да се промъква тайно на пазара в Москва и да замеря случайните минувачи с пачки долари США. Бдителни милиционери са се усъмнили, че въпросният господин може да е американски шпионин.Случаят се разследва.От Ръководството
12
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хората просто се забавляват, а русофобите обръщат дори идиотските снимки на политическа пропаганда, което си е техен проблем.
11
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истинска, неподправена пародия на държава са си руснаците, също като нас.
10
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много по *** снимки направени в САЩ могат да се открият, тия нищо не са, в САЩ всеки втори е полу-***, останалите са наркомани.
9
16
 
9
 
! Отговори
Срам, срам! преди 7 години
Вижте сега, руснаците са нелепи и стават само за присмех. Така е. Също така, срамно е да си руснак, определено.Какво да кажем, обаче, за кримчаните, за татарите, за чеченците и още куп народи, които са поробени от нелепите и ставащи само за присмех руснаци?Според мен, много по-срамно е да си кримчанин, татарин или чеченец, отколкото да си руснак!
8
10
 
13
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Тъпо, замръзнало във времето алкохолизирано племе
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимката на вграденото в стената колело е от Montpellier Fr. Преписването води до грешки. Кр...ни!
6
3
 
6
 
! Отговори
православен гей преди 7 години
До ЕврогейИма бе, Иванушка, не ме ли виждаш на снимка 16?
5
10
 
8
 
! Отговори
Кин преди 7 години
Снимка номер 5 обобщава цялата Сукаленд на Путнята най точно
4
3
 
9
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Абсолютно същото се отнася и за нас. Частта с хазната и олигарсите.