Tрикове за красота, които ще направят деня ви по-лесен

Топ 4
25 юли 2016 22:10, Криси Табачка
0
Tрикове за красота, които ще направят деня ви по-лесен
Снимка: Instagram

Мечтали ли сте си някога да спечелите лотарията? Всяка жена, която е обмисляла какво ще направи с толкова финансови възможности неминуемо фантазира за всички козметични тайни и продукти, които ще може да си позволи.
Разбира се, докато мечтаем, можем да почерпим няколко безплатни, но много ефективни трика, които да ни помогнат да изглеждаме добре.

Представяме ви безплатните трикове с красотата, които могат да направят деня ни една идея по-лесен и по-въздействащ на самочувствието ни.

1. Четки от магазина за рисуване

Голяма част от четките за художници са изработени от естествен косъм и в действителност са много по-евтини от тези, специално създадени за грим. Разликата? Ние специално не я откриваме. Измийте я добре и не я жалете! Освен това, винаги можете без замисляне да отрежете част от косъмчетата, за да я направите по-тънка и дори няма да се замислите какво ще ви коства така. В крайна сметка можете да си позволите да купите още 4, без това да се отрази значително на финансите ви.

2. Затоплена извивачка за мигли

За да постигнете страхотен резултат и значително по-извити мигли, можете да нагреете инструмента, преди да го използвате върху косъмчетата. За целта, просто включете сешоара на топла струя и я насочете към металния инструмент. Внимавайте с температурата и задължително пробвайте, преди да посегнете към миглите, за да не се опарите.

Топлината ще осигури бърз, добър и дълготраен ефект без да ви коства и една стотинка.

Още по темата четете в Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации