Любов: Руски олигарх на 55 г. си взе моделка на 18

Двамата са заедно от 4 години, а от 2 живеят заедно
28 юли 2016 21:18,
293

 Снимка: instagram

Един от топ мениджърите в Русия, бивш ръководител в руската петролна компания "Лукойл", 55-годишният Валентин Иванов сключи брак с 18-годишния модел Елизавета Адаменко.

Сватбата се състояла във Франция, а двамата са заедно от 4 години. Младото семейство живее в Сингапур, където Иванов работи.

Младото момиче обича лукса и не го крие. Профилът й в Instagram e пълен със снимки на луксозния й начин на живот - тя кара Бентли и пазарува маркови стоки.

Някои от снимките, на които двойката се прегръща, целува или просто ходят заедно, бяха изтрити от профила на момичето.

Връзката на двамата започва преди 4 години, когато Елизавета била на 14 г.

Под публикациите на Елизавета не рядко се появяват критики към избора й на значително по-възрастен мъж. Тя им отговаря редовно. "Защо ако младо момиче излиза с възрастен мъж, го смятат за леко", пита се тя.

"Това е просто друго ниво на комуникация, може да се придържате към вашето, докато аз празнувам 55-ия рожден ден на Валентин", пише тя.

ватбата на Валентин и Елизавета се състоя на Лазурния бряг. Церемонията – пищна и лъскава, а мястото – шато Сен Жане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


293
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо не се ожениха в Русия, а във Франция ?!Защо не живеят в руския рай, а отиват в капиталистическия ад?Защо тя не пазарува руски неща, а западни маркови ***?
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Руските православни ценности!
53
4
 
8
 
! Отговори
мормон от Юкон преди 7 години
В Америка милиардерите се женят само за наднормени .Такъв е закона . Иначе сковават една бесилка пред кметството и шерифа те обесва за да успокои ядосаната тълпа . Такава е традицията.
52
1
 
2
 
! Отговори
българистан преди 7 години
Ицак Финци 83 -45 = 38
51
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонименбило какво било,нещата се променят,в италия,испания и незнам къде още,жените не работят,или ако го правят е на половин работен ден,имат си кой да им чистиКой им чисти? Мигранти или италианци? Или българки? А на чистачките кой чисти? Те сами ли си чистят.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен:))))) Абе и Анджелина Джоли няма да ми обърне внимание.. и милиони други жени.Което не ми е проблем. Имам си моята жена и тя си има мен.Браво на теб, радвам се, само че хората които имат щастлив брак с половинките си не се лендзат и хвалят с това в интернет.
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 75било какво било,нещата се променят,в италия,испания и незнам къде още,жените не работят,или ако го правят е на половин работен ден,имат си кой да им чисти и т.н,само вие тука свикнахте да си имате слугини,е,научете се да се справяте сами,жената е да се чувства жена,и ако не го получава -любовта си отива.Не става дума за парите,а за това какво ти дават и как ти позволяват да живееш живота си с любимата жена,и как да и осигуриш красив дом,бъдеще и сигурност!тези неща ги потретвам,важни са
48
1
 
9
 
! Отговори
Демократ преди 7 години
Ужас! Това само руснак може да го направи. Американските 50годишни милиардери са морални и чесни, женят се само за жени от 35 нагоре!
47
1
 
16
 
! Отговори
dominici преди 7 години
Той иска секс с младо гадже, тя иска да бъде заобиколена от лукс. И двамата печелят. Всичките сте големи морални стожери.
46
1
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
След 10 години, като спре да му става, тя ще се разведе и ще е едно добро и богато парче
45
4
 
5
 
! Отговори
Митака преди 7 години
По принцип за жените и колкото да са млади не ги бърка възрастта на мъжа има ли кеш дедо тя отива при него. Но за млад мъж как си представяте да тръгне след 60 65 годишна бабка? Отврат е.......
44
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Драги, аз съм мъж и не виждам никаква причина да правя секс с дете. Извратено е.Още по извратено пък ми се струва да се женя за дете.Има поне една причина - не можеш. Гроздето е кисело. Една 18 годишна няма да ти обърне никакво внимание.
43
2
 
9
 
! Отговори
до валентина преди 7 години
До валентинаРазбрахме те, стига писа едно и също.Баба те ни все удобства са търсели като са отглеждала по 7 деца , стопанисвали са на къща и стопанство. Това е било не хиляда а 2 хиляди години, валентинке. А мъжете си са ги уважавали и почитали. Виж старите снимки или питай старите хора.
42
5
 
2
 
! Отговори
валентина преди 7 години
До Анонимен 70но кой говори за к..а?говоря по принцип-слугините умряха,било е и ще бъде-всяка жена заслужава да и е удобно и спокойно и комфортно,а че някой няма как да си го позволи-кисело му било гроздето!Мадамата от статията си е мн. наред даже-и да не е била влюбена от пръв поглед-любовта се пали както казах с внимание,с жестове,с обгрижване,сигурност-това иска всяка жена,а чинийте и прахосмокачката си я пускайте вие!успех с втората работа!
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен55 годишен мъж няма какво да намери в дете което да задоволява нуждата му от жена освен ако е извратен.Ти да не искаш в някоя дъртофелница като теб да намери нещо богат и добре изглеждащ мъж?!? Мъжът е като вълка - иска крехко агнешко месце, а не някоя дърта овца.
40
1
 
9
 
! Отговори
ничего страшнаго преди 7 години
Сигурно и Хю Хефнер е руснак, щом се ожени с 60 години по млада жена . Само в русия стават такива изключения . Гефнерович Гюрий, както го знают от казармата.
39
2
 
2
 
! Отговори
валентина преди 7 години
До Анонимен 61хаха,а на мен твоето ми прилича на -нямам пари и разчитам на голите думи за любов..за да ми вържете!стани и си търси работа,за да предложиш на жената до себе си някакви удобства,да се чувства Жена,а не твоята домакиня,икономка,перачка и готвачка!
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименНа 14 е законно в България и Русия. Ти ако някоя дърта грозотия която не е виждала морков от години си е твой проблема.
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До валентинаЩе видиш ти сигурност като се сбръчкаш и разхлопаш от всякъде, шута и аут, мъжът предпочита свежо и стегнато...
36
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До МенКогато са започнали връзка, тя е била на 14 години. Това е подсъдимо!Законната възраст в Българи и Русия е 14 години. В Испания дори е 13 години. Ти ако знаеш како, какви неща правят 14 годишните манекенки от софийските модни агенции с 55 годишни бизнесмени или като са пратени подарък на 50 годишни политици - пълна програма от всякъде - ти такова нещо никога не си преживявала и няма да преживееш, стара си вече.