Страх, ужас, рани – години на метамфетамини (18+)

Шокиращи снимки на наркозависими
29 юли 2016 16:30,
50

  Снимка: sobadsogood

Чувство на удоволствие, много енергия и хубаво настроение - това са ефектите, които метамфетамините носят. Те карат тялото да освобождава големи количества допамин. Това е онзи невротрансмитер, който ни кара да се чувстваме щастливи, когато решим проблем, доволни, когато правим секс или се храним. Но не бързайте...

Хората, които употребяват метамфетамини, усещат тези чувства 12 пъти по-силно. Защото освобождават 12 пъти повече допамин. Този скок на нивата уврежда нервните окончания на мозъка. Така употребяващите метамфетамини често изпитват параноя, халюцинации, получават тикове, губят памет, държат се агресивно. Зъбите им се развалят, отслабват значително, получават проблеми в двигателната система.

Всичко това променя драматично и начина, по който тези хора изглеждат. Зависимите от метамфетамини често имат чувство че имат насекоми по кожата или под нея. Това ги кара да разкъсват кожата си с нокти или с нож, за да отстранят въображаемите насекоми.  Раните често се инфектират, а кръвта се натравя.

Шокиращите снимки в галерията разказват точно такива истории. Те показват лицата на хора, драматично променени в следствие на употребата на метамфетамини.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


50
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
15
 
11
 
! Отговори
Иван Пешев преди 7 години
Пффуууу тези снимки са поне на 10 години, толкова ли не можете да проверите какво качвате ,аман от драскачи и некадърни преводачи.