Параноите пред всяка зодия! Откъде идва страхът?

Овен, Телец, Близнаци... Вижте от какво се страхуват!
31 юли 2016 13:11, Теодора Драгоева
11
Параноите пред всяка зодия! Откъде идва страхът?
Снимка: Blank Space

Има хора, които се паникьосват, че половинката им ще спре да ги обича, други се ужасяват от това, че най-тъмните им тайни ще излязат наяве, трети са готови да изпаднат в параноя, че може да се изложат пред очите на всички....

Много астролози смятат, че представителите на различните зодиакални знаци се ужасяват най-много от различни неща, в зависимост от периода, в който са родени.

А ето и кои са те:

Овен

Човекът Овен е готов да се събуди в средата на нощта облян в студена пот от перспективата, че ще си умре забравен от всички, без да е оставил някаква диря в света.

Телец

Най-големият кошмар на хората от зодия Телец е, че ще си умрат бедни или че няма да успеят да свързват двата края, когато стигнат пенсионна възраст.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци са склонни да изпадат в параноя от перспективата, че животът им е станал твърде скучен и еднообразен.

Рак

Хората от зодия Рак се паникьосват от вероятността, че може никога да не успеят да създадат семейство и да изградят стабилен дом за него.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: астрологиястрахзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скорпиона е тъпан като Козирога.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх преодолява се като игнорираш тоя които те кара затова с пиян и луд ги игнорира доде са живи имам едно пиянде на 55 мисля да му дам един урок *** да го помни доде е жив
3
2
 
4
 
! Отговори
Имам някоиНаблюдения преди 7 години
Мъжете Водолей и Риби се тревожат най-много за това, да не би да сключат недостатъчно изгоден брак. Казано на жаргон, да не се прецакат.Според тях, изгодният брак носи не само голяма зестра, но и тъст с връзки, който да им намери хубава, добре платена работа, която да не изисква много усилия и да има гаранции за кариерно развитие.
2
1
 
2
 
! Отговори
Пуритан преди 7 години
Един малко нетактичен въпрос към dnes.bg - да не би да намеквате, че Тейлър Суифт има няма страх от дииптроут. Само така тълкувам подбора на снимков материал.
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Психичните разтройства трябва са се замитат под килима иначе няма да бъдем велики! Резултатът обаче е на лице! Няколко поколения душевни инвалиди!