Какъв е вашият стил според зодията?

Вижте модния си хороскоп, изготвен от Tialoto.bg
Обновена: 31 авг 2016 13:38 | 31 авг 2016 13:37, Криси Табачка
4
Какъв е вашият стил според зодията?
Снимка: Outnow

Искаме или не, изборът ни за дрехи, стилът ни и дори изборът ни на аксесоари е определен от зодията.

Освен това, влиянието в индивидуалността е подчинено на асцендента и лунен знак. Тъй като всички знаем колко точен може да бъде персоналният хороскоп, днес ще обърнем специално внимание на влиянието на знаците за модния ни стил и усет.

Ето какви са резултатите за всяка зодия.

Овен

Жените от зодия Овен са първите, които приемат модните идеи, без да им е нужно време да ги адаптират към собствения си стил. Те често се открояват в тълпата с красива рокля и възприемат улиците като моден подиум. Венера влияе на знака и определя крайностите при избора им на цветове. Обичат всички нюанси на червено, включително розово и бордо. Не обичат избледнели нюанси и винаги се спират на дрехи, които описват тялото им.

Телец

Жените, родени под знака Телец винаги избират най-доброто качество. Те не се влияят от последните тенденции, а по-скоро залагат на вечните класики. Телците избират прости кройки, но задължително с изразителни детайли – набрани джобове, нестандартни акценти и бродерии. Цветовете, които предпочитат, са основно тъмни, но се открива и разнообразие с розово. Аксесоарите са масивни, изработени от скъпоценни камъни, ако е възможно.

Близнаци

Те имат най-богатия гардероб от всички знаци. Влиянието на Меркурий засяга честите промени в настроението, които изразяват с различни дрехи. Модният възглед не се променя с годините, защото за тях това е една вечна игра с материи и цветове. Те купуват лесно дрехи и се отнасят небрежно към тях. Няма значение цветовата гама, важното е качеството, лекотата и практичността.

Рак

Представителите на зодия Рак са много крехки в ранните си години и несъзнателно се стремят да подчертават тялото си с дрехи. Силуетът често се определя като „пашкул“ заради плътното описване. Балансът внасят умело с любовта си към красивите и обемни шалове, обичат играта с камъните при бижутата. Любители са на спортно-елегантния стил и предпочитат дрехи от естествени материи, които са лесни за поддръжка. Залагат на романтични цветове и нежни палитри.

Какъв е модният стил на останалите знаци вижте тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: моден хороскоп
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мега- гига про тия с пропуснато сто!!
2
1
 
2
 
! Отговори
леле преди 7 години
Четеш заглавие нещо си за модата според зодията и тн отдолу веднага религиозен фанатик пише заучени фрази?!?! ако не беше трагично щеше да е смешно...
1
1
 
6
 
! Отговори
грешник преди 7 години
До АнонименАйде бре, чакаме те от 2000 години. Къде се губиш.