Далеч не сме перфектни. Е и какво от това?

Възможно ли е чудо за 1 час? Убедете се сами
27 сеп 2016 20:05, Красимир Ангелов
19

Снимка: ofigenno.com


Много хора си правят по няколко селфита, докато достигнат до кадър, който е достоен да се появи в профила им в социалните мрежи. А тази снимка трябва да е перфектна, за да събере максимален брой харесвания и да бъде оценена по достойнство в интернет.

Толкова ли обаче са перфектни всички, които качват своите прелестни и изпипани снимки във Facebook или Instagram? Не, разбира се! Но пък се чувстват доволни и харесвани, а това за мнозина е изключително важно. Една дреболия, но доставяща удоволствие.

Жените от следващата снимка обаче доказват, че не сме съвършени. Макар на пръв поглед да изглеждаме така по снимките си в интернет.

Едва ли има нужда да обясняваме как се получава тази разлика във фигурите и изгледа на хората само 1 час след първите снимки. Повдигане на гърдите, гълтане на корема, работа на програми за обработка на снимки и какви ли не още малки хитринки. Всъщност всички те не са толкова важни. Важното за проекта е да ни убеди да харесваме своето тяло с неговите предимства и недостатъци.

Вижте в следващата галерия как един човек може да се преобрази за 1 час, макар и в интернет. А още подобни снимки може да откриете тук. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
Хах преди 7 години
Мдааа , я пробвайте да ходите цял ден с глътнато шкембе :)))
12
4
 
1
 
! Отговори
хахах преди 7 години
Страхотни са (повечето) и с позите и без кефят ме :0 има една дето си е хванала корема на "неподходящата снимка" и изглежда толкова чаровна докато се хили...
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е много ясно, че никой в сгъната поза няма до покаже плочки. Голямо откритие. Те културистите нямаше да чупят стойки а щяха да ги избират докато сежат на плажа
10
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз бих им го бутнал на всичките
9
10
 
1
 
! Отговори
до sdm преди 7 години
Фитнес братле ама се иска потене ,а младите не обичат физически натоварвания :)
8
4
 
4
 
! Отговори
istinata преди 7 години
Be kvi jeni.to az se kompleksiram veche.niakvi muskuli bradi tatoosi.a na jivo bradati djudjeta s evtini drehi
7
4
 
15
 
! Отговори
sdm преди 7 години
И какво ме боли как изглевдат във фейсбук,като на живо са трагедия?Като искате такива тела,ходете на фитнес,вместо да висите в тъпия фейсбук по цял ден.
6
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
много са зле, ама не чак толкова като тия дето си снимат само главите
5
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жените се побъркаха да се снимат голи или разголени из тия социални мрежи.
4
1
 
50
 
! Отговори
SOMEBODYYY преди 7 години
И именно заради такива програмки, снимки и *** списания, колкото и да са красиви някои жени и момичета (естествено красиви) се комплексират, защото голям проблем, че имат някоя друга стрия, голям проблем че имат пъпки или следи от такива (особено тийнейджърките, за които е нормално), голям проблем, че не са 55 кг и какво ли още не. Те се мацат с тонове грим и се подлагат на нечовешки диети и се съсипват. И защо? Защото, ако не са от корица на списание, значи не стават за нищо.
3
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е задължително да става въпрос за "осеменяване". Обикновено такива снимки значат: Виж ме, имам плочки на корема, значи имам самодисциплина, водя активен живот и мога всичко. А не като тебе, която ме гледаш.
2
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да се приведе във вид на жена с леко поведение.
1
6
 
64
 
! Отговори
Абориген преди 7 години
Нормално .. всяка се старае да се приведе във вид годен за осеменяване

Спонсорирани публикации