Коя е вашата сродна душа според зодията

Вижте дали е подходяща половинката до вас, с която излизате
Обновена: 30 сеп 2016 16:38 | 30 сеп 2016 16:14, Теодора Драгоева
7
Коя е вашата сродна душа според зодията
Снимка: Outnow.ch

Човешките взаимоотношения са сложно, но красиво нещо. Те сякаш стават една идея по-прости и разбираеми, когато се допитваме до звездите.

Астрологията може да ни разкрие много за характера на нашия партньор и да ни даде насоки за това какви усилия има смисъл да положим в отношенията си с него.

Знаците могат да ни дадат съвет и за това дали има шанс половинката ни да се окаже и наша сродна душа.

Овен

Ако вашият партньор е Овен, той е влюбен в преследването. Хората от този знак обичат предизвикателствата и се нуждаят от партньори, които ще им предоставят такива. Те са страстни натури, но и много ревниви. Ако имате слабо сърце, не понасяте драмата и не можете да толерирате егоизма, връзката с Овен няма да е подходяща за вас.

Най-вероятните сродни души на Овен са: Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей.

Телец

Ако вашият партньор е Телец, той е човек, който държи на чувствеността. Той е предпазлив, внимателен, но и много секси. Телците се нуждаят от партньори, които да им дават сигурност и да са силно ангажирани с връзката си с тях. Те обичат да се радват на силна физическа привързаност. Ако не можете да толерирате ината и склонността към рутина, човекът Телец няма да е подходящ за вас.

Най-вероятните сродни души на Телец са: Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби.

Близнаци

Ако вашият партньор е Близнаци, любовта му ще е една постоянно променяща се, радостна игра. Хората Близнаци са забавни и умни флиртаджии, които се нуждаят от партньори, които няма да имат нищо против тяхното непостоянство и няма да се опитват да ги манипулират. Може би човекът Близнаци няма да е подходящ за вас, ако сте много ревниви и търсите голяма стабилност.

Най-вероятните сродни души на Близнаци са: Лъв, Везни, Стрелец, Водолей, Овен.

Рак

Ако вашият партньор е Рак, семейното щастие ще е от първостепенна важност за него. Хората от този знак имат желание да създадат любящо, здраво семейство и се нуждаят от партньори, които да им бъдат верни и да обичат да бъдат обгрижвани. Човекът Рак може да не е идеалната половинка за вас, ако си падате по по-отворените връзки.

Най-вероятните сродни души на Рак са: Рак, Скорпион, Козирог, Риби, Телец.

Останалите зодии вижте в Tialoto.bg тук
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
:) преди 7 години
До Анонимен 6Не си разбрал. Става въпрос за най-обикновено приятелство. Гаджетата ми са момчета, но явно още не съм срещнала този, който е моята сродна душа в смисъла, който ти влагаш в това понятие.В текста на статията ясно е казано "дали има шанс половинката ни да се окаже И наша сродна душа". С други думи, различни хора могат да се окажат за теб сродни души, но е въпрос на шанс И половинката ти се окаже твоя сродна душа.Лека нощ! :)
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2,3Става въпрос за сродни души, мъж/жена. Не за хора с различна сексуална ориентация. Няма лошо да си имате уважението с колежките. Но, твоето харесване да не прерасне в друго. Оставам с убеждения, че си Жена и харесваш, колежката си..!
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е важно с кого излизам, важно е при кого влизам.
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От 12 зодии 5 да ти са сродна душа?Покрай мен пълно с души, но аз нямам сродна душа.
3
0
 
6
 
! Отговори
:) преди 7 години
Относно гаджетата - странно, но само един от тях е от една от зодиите, под чийто знак би трябвало да са родени сродните ми души. Беше ми забавно и весело с това момче, но постепенно осъзнах, че бих могла да споделя живота си с човек, който има по-различни качества на характера. С този се разделихме без да се караме, приятелски се чуваме понякога по телефона. Може пък наистина да сме сродни души като приятели, но не и като двойка мъж и жена.
2
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 7 години
Много не обръщам внимание на подобни материали, но не мога да не отбележа две неща.Четирите момичета, които са мои най-близки приятелки, са от две от зодиите, които според тази статия били мои сродни души. Имам предвид приятелство, започнало от първи клас, продължило в гимназията, запазило се по време на следването и до днес - това са три от приятелките ми. С четвъртата много бързо се сприятелихме, когато започнах работа - тя ми е колежка.
1
0
 
29
 
! Отговори
SD преди 7 години
Моята сродна душичка е жена ми !Шапка и свалям .

Спонсорирани публикации